Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan å leie en bil for et år

Langsiktige bilutleie er vanskeligere å få fordi mange bilutleie selskaper ikke er komfortabel med å engasjere seg i lengre leievilkår. Men kanskje hvis du vet at du bare trenger bilen for en 12-måneders periode, delta i en ettårig leieavtale være mye billigere enn å prøve å leie eller kjøpe en bil, selv en brukt en. Instruksjoner
en

Finn bil-utleie selskaper som driver langsiktig utleie reservasjoner med kunder. Mange av de mest kjente bil-utleie bedrifter, inkludert Enterprise, Avis og Alamo, vil bare la kundene leie en bil i 11 måneder på det meste.
2

Kontakt lokale handelskamre å finne som mange bil-utleie selskaper som du kan;. lokale bedrifter kan være mer villige til å engasjere seg i lengre leievilkår
3

kontakt hver bilutleie selskap som du har identifisert, og få sitater for ett års utleie sikt. Du bør få et utvalg av biler å velge mellom utleie.
4

Sammenlign sitater og kvaliteten på bilene for å finne den mest kostnadseffektive valg. For eksempel kan du bestemme at air condition er en nødvendighet.
5

signere en leieavtale for ett års utleie sikt med bilutleie selskap. Leieavtalen vil forklare hvor mange miles bilen hadde blitt kjørt før utleie, hvor mye gass det hadde, tilstanden på bilen, om noen ekstra drivere kan drive utleie og andre betingelser i avtalen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100790.html

Previous:
Next:

leie Cars