Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan leie biler i USA

I de fleste områder av USA, er en bil en ønskelig transportmiddel, og du må kanskje leie en hvis du reiser til USA eller egen bil er på verksted. I europeiske land, bilutleie er generelt kompakte biler med standard girkasse. Amerikanske utleie er kategorisert som små, mellomstore og luksus. De fleste amerikanske hytteutleie har en automatisk girkasse. Velg en leiebil selskap som tilbyr en bil du er komfortabel med. Du trenger
Internett-tilkobling
Førerkort fra USA eller hjemlandet
Kredittkort
Bevis på forsikring
Vis flere instruksjoner
en

Reserve din leiebil i USA av Internett, besøke en leiebil sted, eller ringe en av leiebil selskaper. Sammenligne kostnader for leiebil selskaper for å få den beste prisen. I 2010, Alamo bilutleie starter på $ 30 per dag for økonomi size biler mens Enterprise bilutleie starter på $ 9,99 for helgen. Bilutleie er generelt høyere og mer komplisert i andre land. Se Ressurser for mer informasjon.
2

Send inn ditt førerkort og kredittkort for å leie en bil. Gi din førerkort fra hjemlandet ditt hvis du ikke har et amerikansk førerkort. Hvis du trenger å bli plukket opp fra et sted, velge et selskap som tilbyr denne tjenesten. Noen utleiestasjoner som Budget Rent-A-Car, tilby lokal henting til og fra deres plassering.
3

Ring kredittkortselskapet for å se om du har kollisjon dekning for leiebiler . De fleste store kredittkort tilbyr denne tjenesten. Hvis kredittkortselskapet ikke gir dekning eller du ikke har bevis på forsikringen, vil utleiefirma krever at du kjøper forsikring for å leie bil. Prisen på dekningen varierer basert på merke, modell og år av bilen.
4

Forbered deg på å ha utleie selskapet sted tak på $ 350 eller mer på kredittkortet ditt. Utleie selskaper vil holde et depositum før etter at du returnerer leiebil. Gebyrer og avgifter varierer. Ring utleie selskaper for å spørre om leiebil innskudd. Prisene er oppgitt i amerikanske dollar.
5

Godkjenne noen ekstra drivere med utleie selskapet. Hvis du leier, blir du vurdert den primære driveren. Alle andre drivere må være godkjent og notert på bilen leieavtalen. Presentere navnene, aldre og førerkort av ekstra drivere.
6

returnere bilen med full tank av gass for å unngå utleie selskapets oppblåste gass avgifter. Leiebiler er levert til deg med en full tank av gass. Unngå ekstra avgifter ved å returnere bilen på det angitte tidspunktet. Bekrefte tid og sted til å la bilen når du kommer tilbake.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100787.html

Previous:
Next:

leie Cars