Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan leie en bil i Sacramento

Vakre været er bare en av grunnene til Sacramento er et populært reisemål. Hvis du befinner deg på vei i den retningen, enten for forretninger eller fornøyelse, kan du være opptatt av hvordan man skal komme seg rundt. Hvis en leiebil er nødvendig, noen forberedelser for å sikre at prosessen går så smidig som mulig. Du må bestemme utleieselskapet plassering /tilgjengelighet, kjøretøy preferanse tilgjengelighet, spesifikke utleiefirma retningslinjer og prosedyrer og eventuelle inneslutninger eller restriksjoner knyttet til hvert enkelt selskap. Du trenger
Gyldig førerkort
Kredittkort
Personlig Bilforsikring
Vis flere instruksjoner
en

Bestem bil-type preferanse (økonomi, kompakt , middels, standard, full-size, premium, luksus) og bilutleie varighet samt plukke opp og drop-off steder. Selv om det er raskere og enklere å bruke en leiebil selskap lokalisert på flyplassen, er det ikke alltid den mest kostnadseffektive løsningen. Vurdere om pris eller bekvemmelighet er viktigere før du gjør noen valg.
2

USA Today anbefaler å reservere bilen på forhånd og deretter overvåking priser som dine reisedatoer tilnærminger for å fastslå om prisene er lavere, så gjør endringer som nødvendig. Søk på Internett for å sammenligne priser for de beste tilbudene som er spesifikke for Sacramento området og være oppmerksom på eventuelle spesielle gode kjøp eller satser du kan ha rett til på grunn av gruppe medlemskap eller tilhørighet. Ifølge USA Tourist, de fleste utleiefirmaene kjøre kampanjer på ett eller annet tidspunkt, så det er best å shoppe rundt. Søk både leiebiler selskapets nettsider samt reise-sammenligning nettsteder for å finne ut hva som passer best til dine behov. |
3

Når du foretar ditt valg, være sikker på at du forstår vilkårene og betingelsene og eventuelle inneslutninger som er spesifikke for kontrakten, for eksempel ubegrenset kjørelengde, eventuelle oppgraderinger eller tilleggsutstyr. Vit hva du betaler for på forhånd og kostnadene forbundet for drivstoff hvis du returnerer bilen uten å fylle tanken. Vær oppmerksom på avgifter og skatter samt eventuelle reservasjoner kostnader. De fleste selskaper tilbyr kollisjon eller tap skade fritak for en ekstra avgift, men sjekk med forsikringsselskapet agent først som du kanskje allerede være dekket under din egen politikk.
4

Vær oppmerksom på bil-utleie avkastning politikk og prosedyrer og hva du skal gjøre hvis du returnerer bilen etter arbeidstid. Forstå straffer forbundet om disse prosedyrene ikke blir fulgt.
5 p Hvis du har flere spørsmål, snakke med en agent direkte og bekrefte din bestilling enten verbalt eller på nettet. Når transaksjonen er fullført, må du huske å skrive ut bekreftelse nummer og ha den lett tilgjengelig når du henter bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100785.html

Previous:
Next:

leie Cars