Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Leiebil selskaper som godtar debetkort

Leie en bil gir deg frihet til å utforske området du besøker på din egen timeplan. Utleie selskaper i USA har gjort det enkelt å leie en rekke forskjellige modeller av biler for alle anledninger. De har gjort leie biler enklere ved å gi muligheten til å betale med et debetkort. Du trenger å vite om noen imøtekommende selskaper. Thrifty Car Rentals

Thrifty Car Rental har lokasjoner i Nord-Amerika og vil akseptere et debetkort når du skal leie bil i noen steder i USA. Noen steder vil gjennomføre en belastning sjekk henvendelse for å se om kortet er aktiv og vil akseptere kostnader. Screening prosessen er å sikre at kunden vil kunne foreta betalinger på kortet, og selskapet vil ikke sitte igjen med en ubetalt leie regningen. Thrifty flåte omfatter en rekke kompakt, SUV, og luksusbiler. Den har 300 steder rundt om i USA.

Thrifty Car Rental

1-888-400-8877

thrifty.com
Hertz Bilutleie

Hertz Car Rental Company aksepterer debetkort, forutsatt at brukskonto har tilgjengelige midler for selskapet å trekke på. De leievilkår ber om at etter belastning av kontoen kunden må også være i stand til å akseptere en $ 140 betaling for uforutsette skader. Alle debetkort må enten ha et Mastercard eller Visa-logoen for å garantere transaksjonen. Selskapet kan også vurdere kreditt historie for å avgjøre om du vil godta debetkort som en form for betaling. Selskapet kan også be om å få se et ID-kort for å garantere kort-holderen. Kunder leie komprimerer, SUVer, lastebiler og luksuriøse biler. Hertz Bilutleie har 1.000 steder i USA.

Hertz Bilutleie

1-800-654-3131

hertz.com

med Budget Bilutleie

Mest Budget Car Rentals godtar debetkort som en form for betaling når du leverer bilen. Når du bruker et debetkort, forventer kortet å forskuddsbetale en kostnad på $ 500 eller estimerte kostnader for utleie. For personer som betalte sine husleie på selskapets nettsted, vil belastningen på debetkort bare være 100 kr. For alle debetkort transaksjoner, kunder trenger å presentere et ID-kort for å bekrefte kortinnehaveren. Kundene kan velge kompakte biler, større SUV-er og bevegelige lastebiler. Budget Car Rentals har ca 1000 steder i USA.

Budget Bilutleie

1-800-527-0700

budget.com


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100784.html

Previous:
Next:

leie Cars