Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan forhandle a Car Rental

Når du trenger å leie en bil, husk at folk bak disken ikke er dedikert til kundeservice så mye som de er dedikert til tall. Ifølge en leiebil selskap insider intervjuet på elliot.org, er plassering ledere dømt i henhold til mengden av deigen deres individuelle grener bringe inn, og ansatte har en selger mentalitet. Med litt kunnskap om hva som foregår bak kulissene på leiebil selskaper, vil du være i stand til å nærme seg salgsdisken med tillit og sikre en best mulig avtale. Instruksjoner
gjøre lekser og Play Hardball
en

Før du nærmer utleieskranken, råder streetdirectory.com at du skriver ned hva du ønsker. Du vil finne det lettere å forhandle pris hvis du vet hvilken bil merke og modell du leter etter, og viktigst, hvilken pris du er villig til å betale.
2 p Hvis du har din egen bilforsikring, ring din bil forsikringsselskapet på forhånd og spør om de dekker deg når du kjører en leiebil. Utleie selskaper vil prøve å selge deg forsikring og forsikring oppgraderinger. Å vite hva du har før du snakker til en agent vil holde deg fra å betale for dekning som du ikke trenger.
3

Ring eller besøke nettsiden til leiebil selskap av ditt valg og lage flere bestillinger. Reserve en mindre, billigere bil samt en bedre merke og modell som du gjerne faktisk leie. Gå til utleie selskapet å hente billigere reservasjonen, og spør rep hvor mye du må betale for å oppgradere til din foretrukne modell. Hvis de sitere deg en hastighet mindre enn din reservasjon, ta avtalen. Ellers trekke ut andre reservasjon, og selskapet vil trenge for å ære den lavere prisen.
4

Trekk ut noen kort eller medlemskap som kan tjene deg en ekstra rabatt. Tenk AAA medlemskap, bevis på militær tjeneste, og student-kort.
5

Husk at oppgradering prisene er helt vilkårlig. Selv om selgeren siterer du en oppgradering pris som er mindre enn din online bestilling, kan du prøve å forhandle. Med utholdenhet, kan du være i stand til å banke prisen ned ytterligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100780.html

Previous:
Next:

leie Cars