Hva er stablet Usikrede bilist dekning?

Ideelt sett burde alle bilister har tilstrekkelig bil forsikring for å dekke en annen førerens medisinske utgifter hvis det er på feil i en bilulykke. I stedet er den eneste utvei for et offer for en ulykke forårsaket av en uforsikret bilist den saksøke sjåføren. Du kan imidlertid legge til ekstra forsikring til politikken før en ulykke inntreffer. Dekningen beskytter deg og dine passasjerer skadet under en ulykke med en uforsikret eller underinsured driver. Hvis du bor i en av de 20 statene der det er et alternativ, kan du stable dekningen til å øke potensialet utbetaling. Definisjon

Stablet uforsikrede bilist dekning refererer til å kombinere flere biler på en forsikringspolise. Den uforsikrede bilist dekning beskytter føreren i en ulykke med en annen sjåfør som ikke har forsikring eller nok forsikring for å dekke medisinske regninger. Dekningen gjelder bare for personskade og er en ekstra del av bilen forsikring. Mengden av dekningen avhenger av antall kjøretøy du har på politikken.
Formål

State-mandat uforsikret eller underinsured bilist dekning beskytter deg mot ulykker som en hit-and-run eller større kollisjon. Dekning, men kan ikke dekke medisinske utgifter knyttet til deg eller dine passasjerenes skader eller sykehusinnleggelse. Stablet bil forsikring, men kan fullt ut dekke medisinske utgifter --- spesielt hvis du har mer enn to biler på politikken.

Fordeler

Den primære fordel å stabling er økt dekning. Når du har mer enn én auto uten stabling, forblir den dekningen den samme for hver bil. For eksempel, $ 50 000 stablede forsikring med to biler beskytter bare hver bil for det beløpet --- $ 50 000 hver. Fordelen med stabling forsikringspolisen øker dekningen. En $ 50 000 stablet forsikring øker med antall biler du har på politikken. Dermed, hvis du har tre biler på politikken, øker dekningen til $ 150 000 for hver bil. En annen fordel med stabling forsikring kan du eliminere gapet mellom underinsured bilist dekning og state-mandat politikk.
Hensyn

Stacking bilen din forsikring kan øke premiene. Stablet uforsikrede bilist dekning er ikke tilbys i hver stat, ca 20 stater tillater deg å stable bil forsikring. Før de bestemmer om dekningen er best for deg, gå gjennom statlige lover eller spør din bil forsikring agent for å sikre at det er et alternativ. Du kan støte høyere avgifter hvis du vil overføre en stablede politikk inn i et stablet politikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94415.html

Previous:
Next: No

Usikrede bilist forsikring