California lover for Underinsured Bilistene

Hver stat er ansvarlig for å sette sin egen forsikring lover. I California, krever loven at bilistene har minst $ 15000 verdt av forsikring. Til tross for loven, mange mennesker komme inn kollisjoner og vise seg å være uforsikret eller underinsured. UIM Definert

I California kan forsikringsrett for agenter for å selge to typer forsikring for å beskytte mot underinsured bilister (UIM). UIM er den type forsikring som beskytter spesielt mot skader forårsaket av folk som har forsikring, men som har mindre dekning enn det som er nødvendig for å dekke de totale skader i ulykken. Uforsikrede bilist (UM) forsikring beskytter mot uforsikrede sjåfører. The Insurance Forskningsrådet hevder at nesten 20 prosent av folk kjører i California ikke har forsikring, noe som gjør dette til et viktig politisk å bære.
På feil parti

Ideen bak UIM eller UM er at den dekker den personen som holder det hvis han trenger å søke en større sum penger enn det som er dekket av forsikringen til personen på feil i en ulykke. Fordi det er bare nødvendig å bære $ 15000 verdt av forsikring for å dekke personskader, og $ 5000 for å dekke skader på kjøretøy, er det en god sjanse for at skade på en bil eller medisinske utgifter vil overstige dette beløpet. Hvis en person har UIM og den andre parten bare har minimum dekning, en UIM forsikring betale for å dekke de ekstra skader.

Underinsured Rettigheter
p Hvis du er en underinsured driver og komme i en ulykke forårsaket av en annen driver, har du fortsatt rett til å søke erstatning fra ham, men du kun har rett til å søke visse typer betalinger. Du kan være i stand til å søke erstatning for medisinske regninger eller tapt lønn. Andre skader, som for eksempel smerte og lidelse eller fysisk svekkelse eller skjemmende, kan ikke bli søkt med mindre du kan bevise den andre parten kjørte under påvirkning av alkohol eller narkotika.
Bilder Andre faktorer

Når en person er involvert i en trafikkulykke som forårsaker skade eller skader, og hun er underforsikret, kan en advokat råde sin klient til å se på andre kilder som skadene kan søkes. Marvin Lanter, en advokat i Los Angeles, en gang saksøkt byen Los Angeles etter å finne ut at en faktor i ulykken hadde vært veiforhold. Poenget er at hvis den andre sjåføren er underforsikret, trenger penger til å betale for skader som kommer fra et annet sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94412.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring