State SR22 Krav

En SR-22 er en spesiell form utstedt av et forsikringsselskap til personer som trenger ekstra bilforsikring etter å ha blitt dømt for en alvorlig trafikk brudd. Sjåfører med solid kjøring posten og ingen overbevisning på grunn av kjøring brudd trenger ikke å bekymre deg om å ha en SR-22, men mange domstoler eller statlige lover krever det etter visse kjøreforhold overbevisning som kjøring under påvirkning (DUI) eller opererer under påvirkning (OWI) overbevisning. Felles krav

De eksakte krav forårsaker en SR22 å være nødvendig varierer mye fra stat til stat, og noen stater ikke engang krever en SR22. Men mange felles regler eksisterer mellom stater som krever en SR22. Etter å ha kjøring rettigheter gjeninnsatt etter en DUI overbevisning eller etter å ha blitt dømt for kjøring uten forsikring er fortsatt to av de vanligste årsakene til at en SR22 kan være nødvendig. Unnlatelse av å gi DMV med bevis på forsikring eller søke om motgang lisens også fungere som felles krav stat til stat som en årsak til trenger en SR22.
Fritatt States

Flere stater i unionen ikke har noen SR22 krav. Som i 2010, har flere stater ikke bestemt SR22 krav som Delaware, Kentucky, Minnesota, New Mexico, Oklahoma og Pennsylvania. Men de stater krever at alle flytter til dem som sitter med disse kravene fortsatt må fullføre uansett SR22 krav fra sine gamle stater. New York og North Carolina som i 2010 ikke har noen lover eller krav om SR22 dekning, og på grunn av dette mange forsikring leverandører vil ikke tilby denne typen dekning til personer som bor i disse to statene.


stat til stat Issues

Regler om SR22 dekning bli forvirrende når du flytter fra stat til stat. Vanligvis er det overordnede regelen at hvis du får en SR22 i en stat, men deretter flytte til en annen, lovene fra den første staten gjelder. Den nye statens politikk må oppfylle ansvar minimumskrav som kreves av den tidligere statlige regler og forskrifter. Texas-regelverket går mer i dybden på SR22 enn mange andre stater. Noen stater også vil kreve innlevering avgifter når det gjelder å få en SR22.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94410.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring