Hvordan få Bilforsikring With No førerkort

For å lovlig kunne kjøre i USA, er det nødvendig at man må innehar både førerkort samt bilforsikring. Mange mennesker har en tendens til å tro at uten førerkort, er det umulig å få bilforsikring. Dette kan være vanskelig, men det er ikke nødvendigvis sant. Du kan få dekning for bilen din, men du kan ikke kjøre den uten lisens. Et annet alternativ kan være å få den type forsikring som vil tillate noen andre til å kjøre bilen. Du trenger
State ID-kort
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt et forsikringsselskap og har din informasjon lett tilgjengelig. Du trenger å vite året, merke, modell og kjøretøy identifikasjonsnummer, samt nummerskiltet. Hvis bedt om førerkort nummer, bare gi dem nummeret fra legitimasjon og informere forsikringsselskapet byrå som du er i ferd med å skaffe førerkort.
2

Request en forsikring som dekker kjøretøyet uavhengig av hvem som kjører. Dette vil tillate deg å være i stand til å sette bilen til å bruke selv om du ikke kan drive det, og vil dekke deg når du får din lisens. Vær oppmerksom på at denne type dekning kan være litt dyrere enn en politikk som kun sikrer deg selv.
3

Arbeidet med å skaffe førerkort. Hvis du klarer å få forsikring, sørg for at du er minst arbeider mot å skaffe deg lisens. Noen selskaper, som for eksempel Western United og Unitrin har vært kjent for å gi forsikring uten at det kreves en lisens. Andre selskaper kan sette en tidsfrist eller kan kreve at du er i ferd med å innhente lisens. Ikke gi en auto forsikringsselskap med falsk informasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94407.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring