Lover på Drivers Forsikring i Georgia

Delstaten Georgia tilbyr mye i veien for historien, skjønnhet og southern hospitality. Georgia drivere, som i andre stater, må du følge visse Bilforsikring lover og krav for å få innvilget privilegiet av kjøring. Mens bilforsikring lover i Georgia er tilsvarende forsikring lover i mange andre stater, følgende er noen detaljer. Minimum Dekning

Georgia lov krever at alle bilistene til å bære ulykke ansvarsforsikring for hver bil de eier. Sjåførene må ha minst $ 25.000 per person for skader, $ 50.000 for personskade av to personer eller mer, og $ 25 000 for skade på eiendom. Disse minimumskrav er ofte referert til som "25/50/25" for enkelt å klassifisere kravene. En liten advarsel: Disse minimumskrav er laget utelukkende for å beskytte andre drivere fra ulykker du forårsaker. Dette minimum dekning vil ikke bidra til å betale for eventuelle skader på kjøretøyet, person eller eiendom i tilfelle av en bilulykke.
Tort System

Georgia følger tort system når det kommer til trafikkulykker. Erstatningsrett krever at en av de involverte parter i en ulykke må være å klandre. På grunn av dette tort system, er Georgia bilistene ikke nødvendig å bære personskade forsikring eller uforsikrede /under-forsikrede bilist beskyttelse. For eksempel anta at du har minimum-krevde forsikring og få deg inn i en ulykke med en uforsikret bilist. Tort krever en av dere å være "feil." Hvis det er deg, vil din forsikring dekker uforsikrede partiets skader. Hvis, derimot, er de uforsikrede bilist på feil, kan du være ute av lykken i form av å utvinne penger fra ham.

Straff

Georgia bærer tunge straffer for dem fanget kjøring uten bilforsikring. CarInsurance.com sier at blir funnet drivende uten forsikring i Georgia vil resultere i en 60 - til 90-dagers suspensjon av førerkort. Uten skikkelig bevis på forsikring, betyr Georgia ikke tillate innbyggerne å registrere eller fornye kjøretøy registrering eller førerkort. Hvis en sjåfør er trukket over eller i en ulykke og kan ikke gi bevis på forsikring, kan hennes kjøretøyet taues. Kjøring uten forsikring bærer også med seg flere bøter hvis fanget.
Unntak

Georgia tilbyr visse unntak til sine forsikring lover angående dekning og minimumskrav. For eksempel er bilistene ikke nødvendig å forsikre ubrukelige biler, overtatte kjøretøy eller kjøretøy som har blitt stjålet. Tilsvarende gjør bilister ikke trenger å forsikre forliste, reddet eller junked biler eller biler med en utløpt leiekontrakt. Kjøretøy som brukes sesongmessig eller til jordbruksformål, som oppdrett utstyr, trenger ikke bilforsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94405.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring