Straff for kjøring uten Car Insurance i Storbritannia

Etter å ha passert din førerprøve og kjøpe en ny bil, er den neste tingen du bør sikte på å gjøre forsikre bilen før du begynner å kjøre i Storbritannia. Kjører bil eller slik at den kan kjøres på offentlig vei uten forsikring er straffbart og kan føre til en eller flere former for straff. Storbritannias Department for Transport, eller DfT, sammen med politiet og auto forsikringsbransjen stadig samarbeide for å finne måter å hindre uforsikrede kjøring, som koster uskyldige sjåfører anslagsvis £ 300 millioner hvert år. Maksimal straff

Kjøring uten bilforsikring er ansett som et absolutt krenkelser. Hvis du er dømt for slike lovbrudd, kan du bli bøtelagt opp til £ 5000. I tillegg, når gjennomføre veikanten stikkprøver, politiet har makt til å utstede en on-the-spot bot på £ 200, og opptil åtte straffepoeng, til uakseptable bilistene. Regelmessige politikontroller føre til domfellelsen av anslagsvis 300.000 uforsikrede britiske sjåfører hvert år. Å unngå å bli en statistikk, er det to typer av bil forsikring for deg å kjøpe -. Omfattende bil forsikring og tredjepart, brann og tyveri forsikring, som er obligatorisk, men gir bare tredjepart beskyttelse i tilfelle av en trafikkulykke

godkjenning av straffepoeng

etter et politi eller domstol greit for kjøring uten bil forsikring, vil du vanligvis også få seks til åtte straffepoeng, som vil bli påført i førerens lisens. Du vil bli bedt om å sende begge deler av Storbritannia førerkort - bildet kort og papir motstykke - til Driver og Vehicle Licensing Agency, eller DVLA, for påtegning. Straffepoeng vare i seks år på en lisens.
Kjøring Inhabilitet
p Hvis du fanget kjøring uten bil forsikring, kan politiet bestemme seg for å sende deg til en magistrat domstol. Avhengig av alvorlighetsgraden av hendelsen fører til din domstol utseende, kan lagmannen bestille en umiddelbar diskvalifikasjon fra å kjøre, noe som resulterer i lisensen din blir inndratt. Du vil bli bedt om å overgi førerkort umiddelbart etter at forbudet er pålagt. Mottar for mange straffepoeng kan også være problematisk, spesielt siden pådra seg mer enn seks poeng også resulterer i en automatisk diskvalifisering.
Tap av kjøretøy

Blant andre makter skjenket det britiske politiet er makt til å gripe og eventuelt ødelegge konfiskert uforsikrede kjøretøy som ikke kreves innen en fastsatt frist. Dette er uavhengig av alder eller tilstanden på bilen blir kjørt uten forsikring. Å gjenvinne besittelse av bilen din, vil du bli pålagt å betale fast straff og presentere et gyldig Bilforsikring sertifikat før de kan slippe bilen til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94403.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring