Hvordan søke for lav inntekt State Car Insurance i New Jersey

I New Jersey, Special Automobile Insurance Policy (SAIP) tilbyr et alternativ for husholdninger med lav inntekt å skaffe rimelig bil forsikring. Redusere antall uforsikrede kjøretøyer på motorveiene i New Jersey er den primære faktor bak planen, samtidig beskytte bilistene uavhengig av sosioøkonomisk status. Politikken gir begrenset dekning og er kun tilgjengelig for de som kvalifiserer for Federal Medicaid med sykehusinnleggelse. Forsikringen dekker medisinske utgifter bare og koster forsikret $ 365 årlig. Du trenger
Gyldig førerkort
Gyldig kjøretøy registrering
Federal Medicaid med sykehusinnleggelse
Vis flere instruksjoner
en

Besøk en lokal bil forsikring agent for å melde seg på politikken. De fleste byråer tilbyr politikken, men hvis det er et problem å finne et byrå, en rask telefonsamtale til Personal Automobile Insurance Plan (PAIP) kundeservice vil bidra til å lokalisere et byrå. Den PAIP kundeservice er 1-800-652-2471.
2

fram gyldig Medicaid-kort til representant for forsikringsselskapet byrå. Identifikasjonsnummeret på kortet vil indikere om et Medicaid mottaker kvalifiserer for SAIP.
3

signere og datere all dokumentasjonen fra forsikring representant. Politikken vil koste $ 365 for året hvis betales i to avdrag eller $ 360 i en enkelt, upfront betaling. Disse er de eneste to betalingsmåter.
4

Bær forsikring kortet gitt av agenten til enhver tid, inne i bilen forsikringen omfatter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94402.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring