Hva er Sr-22 Filing?

En SR-22 filing er et sertifikat eller dokument utstedt av en auto forsikringsselskapet til staten Department of Motor Vehicles som bekrefter at en sjåfør har bilforsikring på plass som oppfyller statens minstekrav ansvar grenser . Funksjon

Upon a driver forespørsel vil en bil forsikringsselskapet sende inn en SR-22 med staten Department of Motor Vehicles når forsikringen er kjøpt. Innlevering tjener som bevis for at den enkelte har kjøpt bil forsikring som oppfyller minimumskravene ansvar krav til den aktuelle staten. I utgangspunktet er det en sertifisering som gir føreren økonomiske ansvar i tilfelle en ulykke. Du trenger ikke å eie en bil til å trenge en SR-22.
Individuelle statlige krav

SR-22 kravene varierer fra stat til stat. Det er ingen universell kravet. Noen stater, som New York og North Carolina, krever ikke en SR-22. Men mange andre stater, inkludert California og Alaska krever det, og nivået av dekningen for minimum ansvar varierer innen disse statene.
P Hvis en sjåfør får en SR-22 skjema i en tilstand som krever det, og senere flytter til en stat som ikke gjør det, må sjåføren likevel fortsette som dekning til SR-22 filing perioden er avsluttet. For eksempel, hvis en sjåfør bosatt i en tilstand som krever et høyere nivå av minimum ansvar dekning og deretter flytter til en stat med et lavere nivå av nødvendig dekning, at høyere grad av dekning må opprettholdes inntil vinduet på kravet ender.

Når er en SR-22 kreves?
SR-22 som kreves for høy risiko drivere.

En SR-22 filing er nødvendig når en sjåfør er involvert i en bilulykke, og har ikke tilstrekkelig ansvarsforsikring på plass på tidspunktet for ulykken. Kjøring med en suspendert lisens og trafikk brudd for manglende forsikring er også vanlige årsaker til at en SR-22 filing kan kreves av staten Department of Motor Vehicles. En dommer kan bestille en driver for å skaffe seg en SR-22 også.
Enforcement
Politiet vil ikke bekrefte tilstedeværelsen av en SR-22.

staten Department of Motor Vehicles er håndhevelse byrå som sikrer en SR-22 filing foregår. Rettshåndhevelse krever ikke heller sjekke at sjåføren har en SR-22. En SR-22 skjemaet er ikke nødvendig å være i bilen når du kjører.
Formål

Hensikten med en SR-22 filing er å sikre at en driver opprettholder en tilstrekkelig grad av dekning for en bestemt periode, vanligvis tre år. Dette beviser at føreren har forsikring og har holdt oppdatert med sine forsikringsutbetalinger. En lapse i forsikring, eller en avlysning av bil forsikring, vil resultere i auto forsikringsselskapet innlevering en SR-26 for å vise at sjåføren ikke lenger bærer tilstrekkelig forsikring med selskapet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94399.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring