Hva er Usikrede bilist Protection?

Bilulykker kan føre til store materielle og kroppslige skader. Det er en mulighet for at du kan bli sittende fast med noen som ikke er dekning av en bil forsikring. Hvis du eier en bil, kan uforsikrede bilist forsikring dekke dine utgifter i tilfelle en ulykke der den andre sjåføren er juridisk ansvarlig for. Selv om denne type dekning ikke er nødvendig, er det en god idé å ha en ekstra beskyttelse. Snakk med forsikringsselskapet agent om hvilken type dekning som er best for deg. Betydning

Usikrede bilist dekning bidrar til å betale hvis den andre sjåføren ikke har bil forsikring eller sjåføren oppfyller lovbestemte krav i staten sine, men ikke nok til å dekke skader. Denne type dekning er vanligvis utføres av sjåførene som ikke har kollisjon dekning, og det kan også dekke skader forårsaket av en hit-and-run sjåfør.
Typer

Hvis driveren som er på feil har dekning, men det er bare statens juridiske dekning, betaler forsikringsselskapet grensene for politikken etter trekke beløpet som er betalt av den andre sjåføren. Passasjerer i bilen er også dekket under din uforsikrede bilist dekning og kan motta medisinsk behandling for sine skader under denne dekningen.
Egenskaper

To typer uforsikrede bilist beskyttelse er tilgjengelige: eiendom og kroppslig beskyttelse. Skade på eiendom beskyttelse kan betale for skader på kroppen av bilen. Det kan også bistå med eventuell utbedring av kjøretøyet som følge av ulykken forårsaket av uforsikrede bilist. Personskade beskyttelse kan bidra til å betale for eventuelle medisinske utgifter som oppstår som følge av personskade fra en ulykke. Denne beskyttelsen vil også dekke tapt lønn i tilfelle skader påført fra ulykken føre til at du går glipp av arbeid.
Misforståelser

Mange tror uforsikrede bilist beskyttelse er inkludert i deres forsikring. Denne dekningen er valgfritt og må bli bedt om å legge den til politikken. I tillegg er det ikke obligatorisk så forsikringsagent ikke kan foreslå det til deg som et alternativ.
Warning
p Hvis du er involvert i en ulykke, don 't prøve å løse saken på egen hånd. Kontakt forsikringsselskapet umiddelbart fordi ikke gjør gjøre, kan resultere i fornektelse av kravet ditt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94397.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring