Hvordan får jeg Liability Insurance uten å ha en bil

De fleste stater krever hver sjåfør å ha ansvarsforsikring - enten de eier en bil eller ikke. USA gjør dette for å beskytte sjåførene og de som de deler veien med, i tilfelle en ulykke. Dekning for sjåfører som ikke eier en bil kalles ikke-eier SR22 forsikring. Det gir bevis på at sjåfører som ikke er bileiere kan fortsatt møte statens økonomiske ansvar krav hvis de har en ulykke, og de er på feil. Du trenger
Kopi av din kjøring posten
Evne til å bevise økonomisk ansvar - om nødvendig
Evne til å ha råd til forsikringsutbetalinger
Vis flere instruksjoner
1 States krever drivere for å bevise at de kan møte økonomisk ansvar.

Finn ut om ditt behov SR-22 forsikring. Eieren (eller SR-22) forsikring vil tilfredsstille minimum av ansvar dekning og bevise at du oppfyller statens økonomiske ansvar krav. Når du får SR-22 dekning, vil forsikringsselskapet gi offisiell kunngjøring til staten at du overholder kravene.

Husk at kjøring er et privilegium. Det er ikke en rettighet. Hver sjåfør har et ansvar for å demonstrere økonomisk evne til å dekke personskade og skade på eiendom utgifter for en ulykke de forårsaker.
To ikke-eier forsikringen dekker gjeld for personlige og eiendom skader.

Oppfyll obligatorisk ansvar dekning hvis du er pålagt av retten eller avdeling av motorkjøretøy. Dette er ofte nødvendig hvis din kjøring posten inkluderer flere trafikk brudd, ulykker eller du har blitt dømt for kjøring i beruset tilstand (DUI). Ikke-Eier SR-22 forsikring kan være nødvendig for å opprettholde eller gjenopprette førerkort -. Selv om du ikke eier en bil
3 Mange land krever SR22 dekning for flere ulykker og DUI lovbrudd.

Beskytt deg mot potensielle søksmål fra en ulykke som du forårsaket når du kjører en annens bil. Bilen eiers forsikring vil bli brukt første til å tilfredsstille personskader og materielle skader. Hvis utgiftene overstiger eller "maks ut" sin dekning, ikke-eier SR22 forsikring vil gå i. Uten ikke-eier ansvarsforsikring, kan bileieren bli saksøkt og holdt ansvarlig for å betale utgifter for personskade og materielle skader.

4

Bruk ikke-eier SR22 forsikring for å spare penger hvis du er hyppig bil leietaker. Du kan bruke din egen ansvarsforsikring i stedet for å betale fra forsikring (ofte ved høye priser) fra leiebil selskapet.
5

Utforsk dine muligheter. Hvis du bare leie en bil av og til, kan fortsette å få forsikring fra utleie selskapet være den mest kostnadseffektive alternativet.
P Hvis du bruker en annens bil ofte, diskutere betale for uforsikrede bilist dekning på sin eksisterende politikk.
p Hvis opprettholde eller gjeninnføre førerkort er ikke viktig, bør du vurdere andre former for transport, for eksempel carpooling, drosjer eller offentlig transport.
6

Få en kopi av din sjåfør rekord . Sjekk for nøyaktighet. Vet hva forsikringsselskaper vil vite om kjøringen din historie.
7

Gå online for å få en idé om priser. Bruk denne linken for å få prøve anførselstegn.
8

Snakk med forsikringsagenter og diskutere dine behov for ikke-eier SR-22 dekning. Få priser fra ett til tre agenter. En ikke-eier SR22 politikk vil nå beskytte deg, bileieren og de du deler veien med.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94396.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring