Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan identifisere C sendinger i en Ford

Den "C" familie av Ford sendinger var en av Fords mest populære klassen av sendinger i mer enn tre tiår, og omfatter C3, C4, C5 og C6. C4 og C6 er holdt i høyere aktelse av automotive entusiaster enn C3 og C5 for deres holdbarhet og enkel design. Bortsett fra C6, de resterende C-klasse overføring er veldig like i utseende, noe som kan gjøres skille mellom da utfordrende ved første øyekast. Men er det noen enkle måter å fortelle en C-klasse overføring fra de andre uten å demontere dem. Du trenger
Floor jack
Jack står
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Hev bilen med et gulv jack stand til trygt løfte og tåle vekten av bilen, senk bilen på bukker.
2

Climb under bilen, mellom for-og bakhjul, og for å få tilgang til overføring.

3

Undersøk bjelle boliger. Den fremre ende av den overføring, der overføringen festes til baksiden av motoren, kalles klokkehus. Den klokkehus smalner gradvis nedover i størrelse fra baksiden av motoren til midten, eller "body", av overføringen. Se etter en søm mellom klokkehus og kroppen av overføringen. Hvis ingen søm eksisterer, er overføring en C6. Hvis en søm eksisterer, vil det være nødvendig å inspisere bunnpannen for å avgjøre om overføringen er en C3 eller C4.
4

Bestem antall bolter som brukes av overføringen olje-pan. Transmisjonens bunnpannen festes til bunnen av overføringen med flere holdebolter, som er plassert rundt hele kanten av pannen. Telle det totale antall bunnpannen beholde bolter. Hvis kjelen benytter bolter 13, er overføring en C3. Hvis kjelen bruker 11 bolter, er overføring en C4 eller en C5.
5

Mål lengden på overføring bell bolig med et målebånd for å fastslå om det er en C4 eller en C5. Lengden av overføringen er definert som avstanden mellom fronten av klokkehus og sømmen som skiller klokkehus fra kroppen av overføringen. Hvis lengden måler 7 inches, er overføring en C5. Hvis lengden i stedet måler 6 1/4 inches, er det en C4.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90364.html

Previous:
Next:

Classic Cars