Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Hot Rod Muscle Car Shows i Michigan

Michigan er hjem til Motor City, så det er passende at staten ville har en rekke hot rod og muskel bil viser gjennom hele året. Hot rods og muskelbiler er vanligvis eldre biler som har blitt endret for å gi kraftig motorytelse. Eiere av disse bilene elsker å vise fram sine dyrebare eiendeler, og motoriske fans kan finne mange Michigan hendelser viser av suped-up biler. Ididit Car Show

Arrangeres årlig i Tecumseh, den ididit Car Show og Open House (ididitinc.com) velkommen hot rods og muskelbiler fra 1979 og tidligere. I tillegg til å vise biler fra så langt tilbake som på 1930-tallet, deltakerne nyte levende underholdning, mat, dør premier og deler showroom. Den ididit selskap, kjent for å skape et populært rattstamme, stenger ned gaten utenfor sin virksomhet og deler ut trofeer til å velge biler på skjermen. Arrangementet finner vanligvis sted i begynnelsen av oktober og lover å gå på regn eller solskinn.
Bellacino sin Monday Night Cruise

Fra april til oktober, Bellacino sin Monday Night Cruise ( bellacinos.com) foregår i Farmington. Parkeringsplassen utenfor Bellacino Restauranten fylles raskt opp med vintage hot rods og muskelbiler. For å hjelpe fans får i ånden av den gamle tid biler, en DJ og en 1960 kvinner bandet foreta periodiske opptredener på messen. Showet starter hver mandag kl 17:00, men kan bli avlyst på grunn av dårlig vær. Oppmøte er gratis.
Store gresskar Classic Car Show

Min Crate Motor er kjent for sin provoserende logo, med en silhuett kvinne som arbeider på en muskel bil. På Great Pumpkin Classic Car Show (mycratemotor.com), kan fansen møte Alyssa, logoen skikkelse. I tillegg dusinvis av biler gjøre veien til arrangementet, og er dømt i 19 klasser. Arrangementet startet i 2008 og forekommer i begynnelsen av oktober i Tanger Outlet Center i Howell. Mens det er mye av underholdningsverdien, har bilen viser også reist tusenvis av dollar til veldedighet.
Gate Rod Nationals Nord
p Med mer enn 2000 hot rods og muskel biler, hadde the Street Rod Nationals Nord Plus (nsra-usa.com) turnert gjennom Kalamazoo i 25 år som i 2011. Showet er satt på av National Road Rod Association og ruller gjennom Michigan i september. Den NSRA krever hot rods å være fra 1949 eller eldre, og alle biler må kjøres opp på messeområdet. Det er ingen restriksjoner mellom besøkende og biler, slik at fans til å få en opp-nærmere kikk.
Hot Rod Magazine Strøm Tour

Hot Rod Magazine Strøm Tour ( hotrod.com) besøker forskjellige steder hvert år, men showet vanligvis gjør flere stopp i Michigan. I 2011 kom showet gjennom Muskegon og Detroit i juni, med showet på Muskegon tegning anslagsvis 20.000 fans. Deltakende muskelbiler og varme stenger konvoi fra by til by på turen, som vanligvis varer ca en uke med stopp i hele Midtvesten og øst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100503.html

Previous:
Next:

Car Shows