Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Hvordan Bli med Gumball 3000

The Gumball 3000 er et årlig 3000-mile road rally som tar sitt navn fra 1976-filmen "The Gumball Rally." Grunnlagt i 1999 av tidligere racerfører Maximillion Cooper, tar rally en annen kurs hvert år på offentlig vei, og har over 100 deltakere i to-manns lag, kjører høy ytelse, klassisk eller bemerkelsesverdige biler og kjøretøy. Rallyet er beskrevet som en "road eventyr" og ikke en rase av arrangørene, og det er ingen premie for å komme først. Du trenger
Entry Fee
Lagkamerat
Kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Velg redskap for Gumball 3000. De fleste deltakerne velge høy ytelse eller klassiske biler - tidligere deltakere har kjørt vintage Jaguar sportsbiler, høy ytelse Ferraris og luksuriøse Rolls Royces. Andre velger biler som er spesielt tydelig eller merke -. Tidligere år disse har tatt en iskrem van, en Citreon 2CV og en britisk politi bil
2

Fyll ut søknadsskjema på www.gumball3000 . com. Du må må oppgi alle dine personlige opplysninger, samt detaljene i den bilen du har tenkt å kjøre i rally. Det er også en del på nettsiden søknad om personlige kommentarer, der du skal gi konkrete grunner for å angi Gumball 3000 - inkludert enhver veldedighet eller føre til at du vil få støtte under arrangementet. I 2009 Gumball 3000 støttet Wounded Warriors prosjektet.
3

Betal din inngangsbilletten. Dette kan variere fra år til år, og detaljer kan bli funnet på Gumball 3000 nettsiden. I 2008 var inngangsbilletten $ 120,000. I 2011 var det $ 50.000. Inngangsbilletten betales i britiske pounds sterling på dagens valutakurs.
4

Reis til starten av Gumball 3000. Du må transportere deg selv og bilen din, og sikre at du har fullført alle nødvendige papirene som kreves for å drive lovlig der. Dette inkluderer å ha gyldig tillatelse til å kjøre i alle land omtalt i Gumball 3000 rute, pluss har gyldig forsikring og lisens for ditt kjøretøy. Normalt utenlandske kjøretøy kan være forsikret for kjøring i utlandet med en innenlandsk selskapet, og de fleste land tillater registrering av utenlandske kjøretøy som skal midlertidig drevet på sine veier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100502.html

Previous:
Next:

Car Shows