Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows i Michigans Upper Peninsula

The Upper Peninsula of Michigan, eller UP, er at landmasse som ligger nord for Lake Michigan og sør for Lake Superior. Selv om UP står for om lag en fjerdedel av landmassen i delstaten Michigan, bor mindre enn 5 prosent av statens befolkning der. UP er en turist hot spot, tiltrekker snowmobilers og skiløpere om vinteren, mens vert en endeløs rekke festivaler og bil viser i sommermånedene. St. Ignace

St. Ignace, byen på den nordlige enden av Mackinacbroen, er kongen av bilen viser i den øvre halvøya, kanskje fordi det er den enkleste av de byene for folk fra lavere halvøya å kjøre til. Hver tredje helg i juni, vert det Antikviteter on the Bay, et show av originale og restaurert klassiske biler som er minst 25 år gammel. Følgende helg det vert for den årlige St. Ignace Car Show, som har 3000 biler av alle merker og modeller. Kom høst, viser St. Ignace semi-lastebiler dekorert med egendefinert kunst og lysinstallasjoner på Richard Crane Memorial Truck Show på den tredje helgen i september.
Escanaba Krusin 'Klassic

Byen Escanaba, som ligger langs den sørvestlige kysten av Michigans Upper Peninsula, starter sommeren med en bil show og festival hver første helg i juni. Det begynner med en parade av konkurrerende biler gjennom byen på fredag ​​kveld. Bilene er samlet på UP State Fair Grounds for en lørdag bil show og festival, etterfulgt av en dans i kveld på hvilken av showet biler blir loddet ut.
Copper Harbor

Hver tredje lørdag i juli, spiller byen Copper Harbor vertskap for End of the Road Keweenaw Tour og Car Show. Keweenaw er den nordligste halvøya i UP og Copper Harbor er bokstavelig talt den enden av veien før Lake Superior begynner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100501.html

Previous:
Next:

Car Shows