Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows nærheten av Atlanta, Texas

Atlanta er en liten by i Texas samfunnet på ca 6400, som ligger i det nordøstlige hjørnet av staten. Området er praktisk til historiske og fritidsaktiviteter, inkludert vannsporter i nærheten Atlanta State Park og Cass County Park ved bredden av Lake Wright Patman. For bilentusiaster kommer til Atlanta, og tilbyr lokal klubb bilutstillinger og månedlige samlinger, og det er også større årlige bilen viser i nærheten Texarkana. Tri-State Cruisers Rod Run

Medlemmer av Atlanta Tri-State Cruisers Club verten sin årlige Tri-State Cruisers Rod kjøre show på den tredje helgen i juni. Arrangementet touts områdets beste vintage og antikke biler utstilt i sentrum av Atlanta, og tiltrekker biler og deltakere fra fire stater. Dannet i 1998, støtter Cruisers Club lokale veldedige organisasjoner med sine arrangementer.
Tri-State Cruisers Cruise-In

Tri-State Cruisers auto klubben også ønsker velkommen bilentusiaster fra Ark-La-Tex området. Medlemmer delta bilutstillinger og cruise-ins. Klubbmedlemmer møte den tredje tirsdag kveld i hver måned. Klubben arrangerer også en Cruise-In åpne for publikum på den tredje fredag ​​kveld i hver måned på Wal-Mart Super Center on US Hwy. 59 i Atlanta.
Texarkana Bil og Motorsykkel Vis

Texarkana, Texas, er 22 miles nord for Atlanta. Flere bilutstillinger avholdes her årlig. Byens årlige Bil og Motorsykkel Show arrangeres av Domestic Violence Prevention of Northeast Texas og Southwest Arkansas. Den veldedighetsarrangement tilbyr pengepremier for beste bil og motorsykkel oppføringer. I tillegg finner vi aktiviteter for barn, en auksjon og live underholdning.
Texarkana Mustang Stampede & Cars er stjernene

Den årlige Texarkana Mustang Stampede, og bilene er stjernene Åpen Car Show er åpne for deltakere med street rods, klassiske biler, samt antikke biler og lastebiler. Bedømme om Mustangs er klassifisert ved hjelp av Mustang Club of America er MCA-modifisert regler. Hele dagen arrangementet på Central Mall på Richmond Road har priser, tegninger og en tombola.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100500.html

Previous:
Next:

Car Shows