Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Atlanta Drag Strip Car viser

Millioner av mennesker strømmer til bilen viser hvert år for å finne sin favoritt souped opp biler, nyte litt spenning og underholdning eller for å gå sin egen hot rod i en konkurranse. For Georgia innbyggere, har Atlanta Dragway en 2011 tidsplan sikker på å behage alle. Dens 1/4-mile asfalt dra stripen tilbyr drag racing på sitt beste og bilen viser som inkluderer import, muskelbiler og jet dragsters. Import Face-Off

Import Face-Off arrangement kommer til Atlanta Dragway 27. mars 2011. Dette showet har en hel dag med aktiviteter som inkluderer en bil, lastebil og sykkel show, 1/4-mile drag racing og en rekke konkurranser og utstillinger. Tilskuer opptak er $ 17 og barn under 10 år er gratis. Bil og konkurranse startkontingent er $ 25, men det er gratis å gå inn i "Burnout"-konkurransen.
NMRA-NMCA National Drag Racing begivenhet

The National Mustang Racers Association og National Muscle Car Association årlige drag racing hendelse (NMRA-NMCA) ankommer Atlanta Dragway 15 til 17 april 2011. Dette er to hendelser rullet inn til prisen av én. Catch NMRA all-Ford klasser konkurranse sammen med NMCA berømte Chevy vs Ford vs Mopar kamp. Denne hendelsen gjør at du kan kjøre din gate bil i en entry-level klassen. "Åpne Comp", "Modular Muscle" og "Super Stang" er noen av klassene designet for nye syklistene. Ta med og vis din amerikanskproduserte muskel bil, hot rod, lastebil eller spesialitet kjøretøy for en sjanse til å vinne over 50 priser hver dag.

NMRA-NMCA trekker en rekke lager, endret muskel og prangende, men vakre collectible biler og hot rods fra hele landet. Denne hendelsen er også vert for en av de største delene swap møter i USA Produsentene 'midtveis er "stedet" for å finne en avtale på ytelse deler du trenger for muskel bil eller hot rod. Det er også en brukt deler bytte hvis du er i behov av en del som er vanskelig å finne. Billetter varierer fra $ 25 for en dag tilskuer pass til $ 150 for en NMRA heads-up drag race deltaker.
Koss Motorsports East Coast Show 'N Go
< p> Den Koss Motorsports East Coast Show 'N Go Tour kommer til Atlanta dra stripen den 7. oktober 2011. Showet vil bli dekket på Connection TV. Dette er en bil show med 125 pluss klasser konkurranse og en sann lydtrykknivå (SPL) lyden av. The Show 'N Go er åpen for alle antikviteter, klassisk, street rods, lastebiler, motorsykler og sport klassikere. En $ 30 påmeldingsavgift inkluderer ett opptak. Generell studiekompetanse er 15 dollar. Denne hendelsen inkluderer morsomme løyper, drag racing, en mat-spise konkurranse, air horn og "hot bods" konkurranse, kamp av bandene og klubb spill.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100499.html

Previous:
Next:

Car Shows