Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Hvordan du skal se etter bil Sponsing

Ytelse biler og lastebiler krever eierne å investere en betydelig sum penger og tid i sine bygg og vedlikehold. Disse bilene er ofte dyre å operere og å konkurrere med i bilen viser og racing arrangementer. Sponsing kan hjelpe subsidiere kostnadene ved å eie og drifte en høy ytelse kjøretøy. Finne den rette sponsor kan hjelpe en bil eieren med utgifter og hjelpe sponsor tiltrekke seg oppmerksomheten til potensielle kunder. Instruksjoner
en

Bestem hvilken type virksomhet ville sponse bilen. Virksomheter der du har et aktivt forhold er gode kandidater for sponsing. Deler butikker, Mekanisk butikker, body butikker og lokale bedrifter er alle gode kandidater for sponsing.
2

Bestem hva slags sponsing ville være mest hensiktsmessig for ditt kjøretøy. Sørg for å ta hensyn til eventuelle regler som vil påvirke din evne til å sette sponsor dekaler eller etiketter på bilen din.
3

Komponer et offisielt brev å presentere for sponsorer, ber de sponse din bil . Brevet bør forklare hvem du er, inneholder spesifikk informasjon om bilen og hvilken type sponsing du leter etter. For eksempel tilstand hvis du er på utkikk etter sponsorer til å betale dine bilutstillingsrom startkontingent eller gi nedsatte deler eller tjenester for ditt kjøretøy. Forklar hva du ville tilby sponsorene i retur for deres støtte (reklame på bilen, skilt på bilen viser). Gi kontaktinformasjon sammen med brevet.
4

Send eller levere brev til potensielle sponsorer. Hvis potensielle sponsorer er lokale, er det best å snakke i person.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100498.html

Previous:
Next:

Car Shows