Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Bilshow i Huntington, er Indiana

Huntington Fylke største by, City of Huntington, på Interstate 69 i nærheten av Indiana nest største by, Fort Wayne. Huntington befolkning i 2000 var 17 450, ifølge Census Bureau. Dan Quayle er den mest berømte tidligere bosatt i byen, som også er kjent som Lime City. Huntington beboerne elsker sine biler. Over 89 prosent av arbeidstakere pendle med bil, lastebil eller varebil. Kroozinationals

24th Annual Kroozinationals skal finne sted 1. oktober 2011 kl Hier-parken, 547 South Briant Street, off Highway 224. Dette er en to-dagers bil, lastebil og sykkel showet til minne om Ed "Big Daddy" Roth, som døde i 2001. Roth var en tilpasset bil byggmester og tegneserieskaper, hvis mest berømte etableringen var trolig den hot-rod-ikonet Rat Fink. Det er også en Pinstripers 'Reunion. Pin striping refererer til dyktige dekorative arbeid med en veldig tynn linje med maling som brukes hyppig for å tilpasse biler og motorsykler. Påmelding til seriens første dag er fra 8 am til 13:00 og koster $ 10. Dette er et åpent, slik at du kan gå sammen som en tilskuer gratis. Det vil være dash plaketter, drive-through dømme med utmerkelser, leverandører, innrømmelser og en modell bil og lastebil konkurranse. Det er også en burnout konkurranse, et panel syltetøy og en veldedig auksjon. Den berømte Krooz Parade starter kl 19:00 og neon konkurransen er på 19:30 Påmelding til den andre dagen er fra 8 am til middag, med showet som løper til 17:00 Den andre dagen Programmet omfatter Fast Eddie Moon Pie Run.


Heritage Days Car Show

Huntington Heritage Days Car Show fant sted 17. juni til 20, 2010, i sentrum av Huntington. Dessverre endte den andre dagen med en storm beveger seg gjennom området som jaget hundrevis av innbyggere vekk fra gatene. Ifølge Eventcrazy Huntington har Heritage Days Car Show pågått siden 1963. Arrangementet er en community-wide feiring med handikappede tilgang, og inkluderer en ducky kjøre, kunst og håndverk, 20 utstillere, musikk og en tre-mot-tre basketball turnering. Maten innrømmelser inkluderer jordbær feed og en pizza pig-out. Det er aktiviteter og underholdning for barn også. Hvis du liker mer kulturelle aktiviteter, kan du besøke Dan Quayle Museum og historiske Forks of Wabash Tour. Deltakelse Figuren er rapportert å være over 10.000.
Flash Tilbake til 60-tallet

Flash Tilbake til 60-tallet bil show fant sted den 16. juli, 2010. Sponset av Land Cruisers, en familie-orientert veldedig organisasjon, og ledet av Dave og Paula Funk, hevet arrangementet over $ 1300 for Huntington universitetets Joe Mertz Center for Fredskorpset. Provenyet gikk mot kjøp av en ny minivan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100497.html

Previous:
Next:

Car Shows