Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Slik installerer understell Neons for Cars

understell neons er en "hip" måte å gjøre bilen skiller seg ut på på en bil show. Ved å feste rørene som inneholder fortynnede neon eller andre gasser til undersiden av bilen din, kan du enkelt lage en farget glød under bilen. Installere understell neonlys er en ganske enkel prosess som bør bare ta rundt to timer. De fleste av produktene som kreves for installasjonen kan enkelt kjøpes hos din lokale jernvarehandel. Du trenger
Neon tubing
Gummi klemmer
Transformer blokk
Marker
Jack står
Floor jack
Drill bit
Skruer
Fuse
Elektriske ledninger
Vis flere instruksjoner
en

heve bilen på bukker, til den er høy nok for deg å jobbe komfortabelt.
2

Forbered å montere understell neons under bilen din. Med en markør, indikerer hvor på understellet blir du bore hull for å montere rørene. Monter lengre rør på sidene, og de kortere i front og bak. Sørg for å holde rørene klar av spesielt varme steder og eksosrør.
3

Bruk en drill lage hullene på chassiset på bilen din. Plasser sirkulære klemmer rundt neon rør, og kjøre skruer gjennom klemmene og inn i hullene for å holde neon rør på plass.
4

Wire neon rør til transformatoren blokken. Wire røde ledninger på slangen til røde ledninger på trafoen, og svarte ledninger på slangen til svart transformator ledninger, til bare to terminalene på transformatoren (én positiv, én negativ) ikke har ledninger koblet til dem.

5

Koble den positive terminalen fra transformatoren til en sikring. Koble ut sikringen til den positive terminalen på bilbatteriet. Koble minuspolen på sikringen til minuspolen. Du er ferdig kabling din transformator, og lysene skal slå seg på når du starter bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100496.html

Previous:
Next:

Car Shows