Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Oktober Bilshow i Illinois

Illinois er den femte høyeste befolkede delstaten i landet. Selv om 65 prosent av innbyggerne bor i Chicago-området, består majoriteten av staten landsbygda og små byer. I oktober er det årlige bilen viser som tiltrekker mange besøkende til Illinois. Oglesby Harvest-Fest Car Show

Oglesby Harvest-Fest Car Show er en hendelse som ble startet i 2010. I 2011 arrangementet er planlagt å finne sted den 1. oktober. Awards er gitt til de 40 beste bilene på arrangementet. Det finnes en rekke morsomme konkurranser og utfordringer, inkludert en tennplugg utfordring. Mat og drikke er tilgjengelig i tillegg til en tombola og dør premier. Det er en $ 10 påmeldingsavgift for alle besøkende og bil deltakere. Pengene som er hevet fra bilutstillingsrom fordeler lokale aktiviteter for barn.
Libanon Chamber of Commerce Car Cruise

Libanon Chamber of Commerce Car Cruise er en årlig begivenhet som er holdt i Libanon, Illinois. Arrangementet for 2011 er planlagt å finne sted den 8. oktober. De første 100 oppføringer motta gratis dash plakk. Før bilen cruise begynner, blir bilene parkert langs de brosteinsbelagte gatene i sentrum av Libanon. Det er en DJ som spiller 50-tallet og 60-talls musikk. Arrangementet har også en tombola og oppmøte premier. Libanon Chamber of Commerce Car Cruise er designet for å være et morsomt miljø for besøkende i alle aldre. Som et resultat, er ingen alkohol tillatt på arrangementet.
Carquest Trunk or Treat Car Cruise

Carquest Trunk or Treat Car Cruise er en årlig bil viser at det finner sted i Wood River, Illinois. Arrangementet er planlagt å finne sted den 22 oktober 2011. Alle biler som er ført i tilfelle er parkert langs Lakin Boulevard for besøkende å beundre før bilen cruise begynner. Dash plaketter er gitt ut til de første 50 oppføringer. Candy er gitt bort til alle barna. Det er også dør premier, en tombola og en profesjonell DJ på stedet for å skape en morsom og hyggelig atmosfære.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100494.html

Previous:
Next:

Car Shows