Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Bilshow i Mid Atlantic

Den midtatlantiske regionen i USA, tett avgjort og rik på historie, og tilbyr et stort og variert utvalg av arrangementer for auto-entusiaster. Bilutstillinger og cruise er populære pengeinnsamlinger for veldedige formål; bytte møter tiltrekke seg et bredt spekter av leverandører ivrige etter å peddle sine varer til den store bestanden av konservatorer, samlere og amatører. Delaware Auto Show

Arrangeres årlig på Chase Center på elvebredden i Wilmington, har Delaware Auto Show en svart-tie galla som en kickoff og en glitrende presentasjon av det beste av neste års modeller tilbys av 29 bilprodusenter både utenlandske og innenlandske, sammen med klassikere og opptredener av idrettsstjerner, maskoter og andre kjendiser. I 2010 arrangementet trakk 21.000 tilskuere.
Virginia Peninsula Car Club Council

arrangementer sponset eller co-sponset av denne aktive ikke-for-profit gruppe, som har medlem organisasjoner i 19 lokalsamfunn i hele den midtatlantiske regionen, inkluderer den årlige Williamsburg britiske og europeiske Car Show, den Shamrock bil, lastebil og Bike Show, påskelilje Car Show, den Z Odyssey Car Show, og et show viet til elskere av Mustangs og go-karts. Deres hjemmeside viser cruise og swap møter samt show, og har en klassifisert delen.
Old Ride Classic Car and Truck Shows

OldRide.com, omtalt som "din klassiske bilen samfunnet og markedet," har en fullpakket kalender over hendelser, med medlemsorganisasjonene sponse arrangementer gjennom den midtatlantiske regionen. Det er 30 viser i Maryland, 47 i Pennsylvania og 27 i New Jersey, alt fra innendørs arena viser til strandpromenaden, hendelser til parader med musikkorps, og tilbyr elskere av gamle rides noe å gjøre innen kjøreavstand på nesten enhver helg.

Washington Auto Show

Washington Auto Show i landets hovedstad er en ti-dagers arrangement tegning hundretusener av besøkende å nyte tilbud av 33 store utstillere, og utstillingsvindu det siste innen high-tech og bærekraftig automotive innovasjon i sin Advanced Technology Superhighway divisjon. Showet ble først holdt i 1921. Det har vært et par år siden da når showet ikke ble holdt, men entusiasmen har aldri dødd, og dagens inkarnasjon, med opptredener av en rekke idrettsstjerner og barns TV-favoritter, er større enn noensinne.

Mustang Club of Tidewater

Mustang Club of Tidewater, en av de eldste organisasjonene i Mustang-elskere i USA, tilbyr arrangementer året rundt. Sin premiere arrangementet, som arrangeres i august, er et show og swap møte som tiltrekker hundrevis av biler fra flere stater. MCT støtter en rekke organisasjoner som nyter godt barn, veteraner og andre i nød, medlemmer bringe to bokser med mat til hvert show for en lokal mat bank. "Vi er så heldige å være i stand til å eie og vise biler og er i stand til å hjelpe de mindre heldige," sier medlemmene og offiserer i en melding på deres hjemmeside.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100493.html

Previous:
Next:

Car Shows