Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Southwest Florida Halloween Bilshow

Southwest Florida har en rekke arrangementer gjennom hele året som tiltrekker lokalbefolkningen og turister. Langs kysten og i innlandet er det mange byer og tettsteder som er kjent for å arrangere fremste hendelser og morsom underholdning. Det finnes en rekke Halloween bil viser årlig i sørvest Florida. Bilen viser levere kvalitet konkurranser og morsomme atmosfærer med en Halloween tema. Peace River Car Club Halloween Car Show

Peace River Car Club arrangerer en årlig Halloween bil Vis konstruert for voksne, så vel som barn. The Hot Rod og restaurering nettside nevner at arrangementet er gratis for publikum. Bilen showet holdes i Punta Gorda, Florida, på lørdag før Halloween. Arrangementet har en langsom drag race, samt bil dømme og trofeer. Det er et live band, gratis mat og dør premier. Barn oppfordres til å feire Halloween ved å komme kledd i en drakt. Hvert barn som har på seg en drakt får en gratis goodie bag med små leker og godteri.
Kulturmønstring Speed ​​Fall Car Show

Festival of Speed ​​har en årlig bil viser i oktober rettet mot seriøse bilentusiaster. I 2011 arrangementet er planlagt å bli holdt på Ritz Carlton Hotel i Orlando 9. oktober. Den viktigste nettsted nevner at arrangementet er designet for å tiltrekke seg gjester fra sørvest og sentrale Florida for en helg med luksus og biler. Vintage og nyere biler vil være på vise hele helgen. De besøkende vil også nyte en live fashion show, live jazzmusikk, vinsmaking og mat.
Southwest Florida Corvette Club Halloween Spektakulære

Southwest Florida Corvette Club arrangerer en Halloween bil show hvert år i Ft. Myers, Florida. Halloween Spectacular er planlagt til 29 oktober 2011. Florida Hot Rods og Hogs nettside heter det at det vil være en dommer som vil presentere 125 trofeer. Det er en $ 20 registreringsavgift, samt en avgift på $ 25 på dagen av bilen show. Spesielle priser vil bli gitt til de beste biler og til individer som er innredet i kreative Halloween temaer og kostymer. Det er levende musikk, dør premier, en tombola og et utvalg av mat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100491.html

Previous:
Next:

Car Shows