Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Classic Car Shows i Hershey, Pennsylvania

Hershey, er Pennsylvania også kjent som Chocolatetown, USA. eller "The Sweetest sted på jorden." Ikke bare er Hershey hjem til en berømt sjokoladefabrikk, verdensklasse fornøyelsespark og mange skianlegg, men flere klassiske bilen viser skje i byen også. Hvis du planlegger å reise med fly til Hershey for en klassisk bil show, er Harrisburg International Airport ca 8 miles away. AACA Eastern Fall Meet

Dette showet er sponset av AACA - Antique Automobile Club of America - Hershey-regionen, og har vært arrangert hvert år i oktober siden det først startet i 1955. For å vise bilen på denne hendelsen, må du være en AACA medlem og bilen må være minst 25 år gammel og anerkjent av AACA. Denne hendelsen har også et loppemarked, leverandører og utmerkelser bankett. Du kan registrere deg elektronisk på AACA Hershey Region hjemmeside (se Ressurser).
Møte i Marques International Motorshow

Kjør i samarbeid med the Barnas Miracle Network Fellesskapet Celebration, arrangementet er vanligvis holdes hver juni. Alle typer biler er velkomne i showet feltet, inkludert Nord-Amerika, Asia, britiske og europeiske biler samt motorsykler. Antikke biler, sportsbiler, racerbiler og alle andre modeller og år er velkomne. Arrangementet har vanligvis en helse rettferdig, underholdning, mat, leverandører og spill. Entre er gratis for publikum og avgifter vanligvis kjører $ 10 til 15 for de bilutstillingsrom deltakere. Dette arrangementet holdes på pennstate Hershey Medical Center, Universitetet Fitness Center.
Hershey Region Cruise Night

Denne unge arrangementet var å ha sin innsettelsestale i juni 2011 . Det er helt gratis å ta med og vise frem bilen din - alle modeller er velkommen inkludert klassisk, skikk og gaten stenger - eller bare kommer for å nyte atmosfæren. Mens det har cruise i navnet, er dette mer en sosial begivenhet og en sjanse for bil elskere og samlere til å vise frem sine biler og utveksle historier. Deltakerne kan eller ikke kan faktisk få i sine biler for et cruise rundt i byen. Toktet er planlagt for Hershey Region Chuck Wagon Lodge, 131 Museum Drive, Hershey, PA 17033, vegg i vegg med AACA Museum.
Årlig Museum Car Show & Flea Market

Denne hendelsen, som dateres til 1990-tallet, holdes i juni. Dette showet er åpent for alle pre-1986 biler. Opptak til showet begrunnelse er gratis, men registrering for å vise en bil er vanligvis $ 10 på forhånd, $ 15 dagen i showet. Dette showet er på AACA Museum, 161 Museum Drive, Hershey, PA 17033

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100490.html

Previous:
Next:

Car Shows