Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Custom Car Shows for nordlige Virginia

Det er flott å gå inn i garasjen for å beundre den gamle cruiser som du har satt ditt hjerte og sjel inn. Men en av de morsomste delene av å være en custom-bil entusiast deltar i bilen viser med andre i ditt område. Hvis du er fra Nord-Virginia, kan du ta det bad boy til gatene på mange arrangementer. Egendefinerte Cruisers i Nord-Virginia Labor Day Car Show

For de siste 11 årene, har Custom Cruisers i Nord-Virginia (CC NOVA) og Clifton Lions Club satt på et show hver Labor Day i historiske Clifton. CC NOVA har gått sterkt i 25 år som i 2011, og i tillegg til å gi en rekke flotte arrangementer for custom-bil-entusiaster, har de også reist mer enn $ 150 000 for lokale veldedige organisasjoner. For å finne mer informasjon om CC NOVA og når deres neste arrangement vil bli avholdt, sjekk ut deres hjemmeside. Utover året, arrangørene av mange arrangementer i Nord-Virginia typisk liste datoer på nettsteder oppført i Referanser og ressurser seksjoner.
Northern Virginia stenger og klassikere

Northern Virginia Stenger og Klassikere vert den første årlige Hamilton Safety Center Auxiliary sin Car Show i Hamilton i oktober 201. I tillegg driver konsernet et cruise natt hver fredag ​​nær Dulles Town Center fra slutten av mars til slutten av oktober. Ettersom konsernet ikke har noen kontingent, formelt medlemsskap, eller regelmessige møter, den beste måten å holde kontakt er via deres nettsted.
Nissan 350Z /370Z Fellesskapet
< p> Hvis du er en fan av å tilpasse og vise din Nissan 350Z/370Z, sjekk ut nettsiden sponset av det nasjonale 350Z/370Z samfunnet. De har fått et forum dedikert til show i Washington /Maryland /nordlige Virginia området som stadig oppdateres og er tilgjengelig på din mobile enhet.
Antique and Classic Car Clubs
p Hvis dine interesser går mer mot klassikerne, sjekk ut nettsiden HubcapCafe, som har oppføringer for antikke og klassiske klubber og show over hele landet, inkludert 22 klubber over hele Virginia.
Nord Virginia Car Club Council

The Northern Virginia Car Club Council (NOVACCC) eksisterer for å bringe sammen de enkelte entusiaster samt ulike bil klubber i den nordlige Virginia området. Deres hjemmeside inneholder lenker til klubber rundt området. De fleste av klubbene sponser eller ta del i show i Nord-Virginia.
National Capital Region Mustang Club
p Hvis du er i Mustangs, ikke gå glipp av National Capital Region Mustang Club (NCRMC). Klubben har hendelser som skjer nesten hver uke.
Delmarva Cougar Club

Mercury Cougar entusiaster i Northern Virginia og National Capital regionen kan finne cruise og show med start hver vår sponset av Delmarva Cougar Club.
Fredericksburg Classic og Muscle Car Club

Fredericksburg Classic og Muscle Car Club setter på et stort show hvert år i Fredericksburg. Selskapets hjemmeside gir bilder av den nyeste show.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100488.html

Previous:
Next:

Car Shows