Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows nær Dover, Ohio

Hvert år en rekke bil viser holdes i eller i nærheten av Dover, Ohio. Byen har vært et senter for tungindustri, og i andre halvdel av det 19. århundre sin første masovn fikk i oppdrag å lage stål, som ble trillet for den voksende bilindustrien i nærheten. Entusiaster av klassiske, tilpassede og vintage biler kan nyte mange bilen viser i Dover og nabobyene. Forest Heritage Festival Car Show

Forest Heritage Festival avholdes på Tuscarawas County Fairgrounds i Dover. En av de store hendelsene i denne festivalen er bilen showet, som ble arrangert for første gang i 2010. De første 100 påmeldte får en minnetavle for dashbordet deres. Festivalen har som mål å øke befolkningens bevissthet om skog bevaring innsats i staten, og inntektene er donert til Akron Children Hospital. Vinnerne i hver bil kategorien er valgt av dommere "og deltakernes stemmer.
Classic Car, Truck & Bike Show

New Philadelphia, fire miles sør for Dover, holder Første Town Days Festival hvert år på Independence Day. En av de mange populære funksjonene i denne festivalen er Classic Car, Truck & Bike Show, som finner sted i Tuscora Park i sentrum av byen. Registrering koster $ 7 for en enkelt kjøretøy, som i 2010, og den første 125 for å registrere få en plakett for dashbordet deres. Bilen showet går fra 3 til 6 pm Deltakerne velger de beste tre biler i hver kategori. Ordføreren og Festival Queen hver velge sin "beste" bilen for en $ 50 premie.
Downtown Dover Car and Bike Vis

Downtown Dover Bil og Bike Show finner sted hvert år i august. Per 2011 er showet i sin 18. år. Showet, som er åpent for alle typer kjøretøy, inkludert lastebiler og motorsykler, har oppføringer dateres tilbake til 1920-tallet, noen ganger enda tidligere. Det er arrangert av Adventure Harley-Davidson av Dover, den historiske Canal Dover Association og Kustom Kemps Club of Ohio. Påmelding til showet koster $ 10, som i 2010. De første 300 oppføringer motta et minnesmerke dashbord plakett. Inntektene fra arrangementet er donert til lokale veldedige organisasjoner som hospice.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100486.html

Previous:
Next:

Car Shows