Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

GMAC SmartLease Kjøp Back Tips

Hvis du lease en bil med General Motors Acceptance Corporation (GMAC), er SmartLease administreres av Ally, som kjøpte GMAC. Når du kommer til slutten av dine leievilkår, må du ta beslutningen om å holde bilen og kjøpe tilbake (kjøpe ut) leieavtalen eller kjøp eller lease en ny bil. Hver av disse alternativene kan da bli behandlet gjennom Ally stedet for GMAC som på forhånd. Kjøp Back Beløp

Når du først registrere en GMAC SmartLease på alle kjøretøy, har giveren en pris som du kan kjøpe bilen på slutten av leieavtalen. Dette er et forhåndsbestemt beløp basert på en formel som tar den potensielle fremtidige verdien av kjøretøyet i betraktning. Når du kommer til poenget med å kjøpe tilbake lease, har du mest sannsynlig ikke kan forhandle dette beløpet. Du må enten betale beløpet i sin helhet å holde kjøretøyet eller refinansiere den med Ally eller en annen utlåner.
Tilstand

Ved avgjørelsen om du skal kjøpe tilbake lease eller få en ny bil i stedet, er det viktig å vurdere tilstanden til bilen din. GMAC SmartLease har bestemt slitasje retningslinjer for å finne ut om du må betale ekstra avgifter hvis du velger ikke å holde bilen. Disse retningslinjene når man skal avgjøre om du bør kjøpe ut bilen. Små dings, riper eller flekker, samt dekkslitasje på mindre enn 1/8 tommer, anses normal slitasje. Noe utover det vil koste deg mer penger og gjøre et kjøp tilbake mer attraktivt.
Kjørelengde

GMAC SmartLease lar sjåførene et bestemt antall miles, avhengig på leieforhold. Noen leieavtaler bare tillate 12.000 miles per år, mens andre lar opp til 18.000. Kjørelengde over at total belastes med lease slutten hvis du returnerer bilen. Beregn hvor mye du ville skylder basert på leieavtale og vurdere om det er verdt det å gå tilbake til bilen eller kjøpe den i stedet.
Markedsverdi

Fordi buy -back prisen ble satt på det tidspunktet at du signerte GMAC SmartLease, beløpet kan eller ikke kan sammenfalle med markedsverdien av bilen din når du kjøper den tilbake. I sjeldne tilfeller kan bilen faktisk være verdt mer enn din buy-back beløp. I slike tilfeller bør du kjøpe bilen. Men i mange tilfeller er den bil verdt mindre enn det som opprinnelig ble beregnet. Hvis forhandleren trenger salget, kan du være i stand til å forhandle frem en lavere pris. Dette er ikke ofte lov, skjønt.
Finansiering

Selv om GMAC er endret til Ally, kan du fortsatt bruke forhandleren for å finansiere bilen for buy-back mengde. Men hvis du shoppe rundt før du trenger å refinansiere, kan du finne en bedre avtale på egen hånd. Sjekk med banken din og andre lokale låneinstitusjoner for å finne ut hva de brukte bilen låne priser er. Du kan alltid la dealership å finne finansiering gjennom Ally eller annen finansinstitusjon som de fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89772.html

Previous:
Next: No

lease Buyout