Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan å lease en bil i Sveits

Leasing en bil i Sveits er fradragsberettiget, enkelt å gjøre og, ifølge noen, er mest fornuftig økonomisk. Det vil vanligvis kreve et depositum fra en person som ønsker å lease en bil, men annet enn det, er et gyldig førerkort alt du trenger. Den vanskelige delen er å finne ut hva slags bil å leie som er mest fornuftig for budsjettet, som å lease bilen fra og varigheten av leieavtalen. Instruksjoner
en

Avgjør om leasing et kjøretøy i Sveits er fornuftig for din økonomiske situasjon. Hvis du kjøper en bil med kontanter forhånd, vil du tilbringe en betydelig del av pengene, og du kan ikke skrive dette av på din skatt eller investere det. Med leasing, derimot, beholder du en stor del av pengene og kan avskrive alle leasingbetalingene og tilhørende utgifter på skatt i Sveits. Dette inkluderer drivstoff og vedlikehold for bilen, og du har muligheten til å kjøpe bilen på slutten av leieavtalen. Ulempene inkluderer ingen egenkapital i bilen, og du står fast med leieavtalen med mindre du ønsker å betale et stort gebyr for tidlig avslutning, i de fleste tilfeller.
2

Bestem hva slags kjøretøy du ønsker å leie , enten det er en firedørs sedan, en sportsbil, en luksuriøs bil eller en SUV. Tenk fabrikater og modeller du ønsker og har råd til.
3

Få flere sitater fra billeasing selskaper i Sveits. Følg nøye med på antall kilometer tilby hver måned, type vedlikehold du er ansvarlig for, tilstanden der du må returnere bilen på lease enden og hvor mye renter du vil betale for å lease bilen. Alle disse vilkårene kan variere mye fra selskap til selskap. I tillegg vil du trenger for å granske hvilken type depositum og hvordan selskapet skal håndtere at innskudd.
4

Registrer din lease når du slå på kontrakten som best dekker dine behov. Pass på at du forstår vilkårene før du signerer kontrakten og kan forplikte seg til vilkårene. Bryte en leieavtale betyr tidlig betale betydelige tidlig avslutning avgifter, og unnlatelse av å følge vilkårene vanligvis bærer bratte straffer også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89766.html

Previous:
Next:

lease Buyout