Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan overføre en Mercedes Lease

Hvis du har en Mercedes leieavtale og ikke lenger ønsker å gjøre betalinger, kan du overføre leieavtalen til en annen person eller virksomhet. Så snart seks måneder etter at du lease en Mercedes, kan leieavtalen overføres. Overføre en leieavtale frigjør deg fra alle forpliktelser og lar erververen til å anta at alle de rettigheter og plikter i leieavtalen. Instruksjoner
en

Finn noen som er interessert i antar din Mercedes lease. Kontakt din lokale Mercedes-forhandler for hjelp til å finne interesserte leietakere.
2

Kontroller at leieavtalen er gjeldende. Gjør alle betalinger og betale alle avgifter og kostnader på kontoen. Du kan ikke overføre leieavtalen med mindre kontoen er fullt innbetalt.
3

konto for eventuelle gebyrer og avgifter knyttet til leiekontrakten overføring. Disse vil variere fra stat. Gjør en avtale med erververen hvis du ikke kan eller ikke ønsker å betale hele kostnaden av eventuelle avgifter eller skatter.
4

Bekreft at erververen har bevis for forsikring for bilen eller kan skaffe det. Mercedes-Benz vil ikke overføre en leieavtale uten å se bevis på forsikring.
5

Send inn en forespørsel om den potensielle erververen å få en kreditt søknad. Ifølge den offisielle Mercedes-Benz Financial nettside, gjøres dette ved å klikke på "Lease Transfer kobling inne i kontodelen av Mercedes-BenzFinancial.com."
6

Vent leieavtalen overføring å være fullført. En leieavtale overføring kan ta så lite som et par uker, men kan av og til ta lengre tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89763.html

Previous:
Next:

lease Buyout