Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Bil Lease regler i Canada

Leasing en bil, i stedet for å kjøpe den, gir flere fordeler, for eksempel en lavere månedlig betaling og fleksibilitet til å kjøpe eller lease en annen bil på slutten av avtaleperioden. Kanadiske forbrukere bør ikke vente til de er under varme lysene fra en forhandler kontor arbeider med høyt trykk selgere til å bli kjent med leasing retningslinjer, men. Før du signerer en kontrakt, vet Canada-spesifikke regler og forskrifter som gjelder for leasing et kjøretøy. Leieavtale

kanadisk lov krever at en leieavtale offentliggjøre følgende informasjon til leietaker: en oppsummering av kostnadene for en eventuell garanti grunn på lease signering, hvem som er ansvarlig for vedlikehold av kjøretøy; begrensningene på bruk av kjøretøyet, herunder hvem som kan å kjøre den, og skatt på grunn. Giveren må gi leietaker en detaljert leieavtale med vilkårene i leieavtalen.
Forsikring

fleste leieavtaler krever drivere for å skaffe dekning for personskade , død erstatningsansvar, eiendom erstatningsansvar, omfattende og kollisjon. Ifølge LeaseGuide.com, i Canada, må bilistene har $ 1.000.000 i ansvar dekning.

Angrefrist

Leietakere får én virkedag etter signering av lease - kalt "angrefrist" - for å heve kontrakten. Dersom leietakeren ombestemmer seg, kan han heve kontrakten og få full refusjon uten straff. Ifølge Motor Vehicle Sales Authority of British Columbia, ikke denne retten gjelder ikke dersom føreren tar bilen av giverens mye, men.
Standard betalinger
p Hvis leietaker mislighold eller slutter å betale på leieavtalen, kan giveren gripe kjøretøy eller saksøke forbrukeren for utbetalingene. Avhengig av vilkårene i avtalen, den kanadiske Advokatforening sier giveren kan være i stand til å gjøre begge deler.
Overdreven kjørte kilometer

Leieavtaler må avsløre en spesifisert maksimal gjennomsnittlig antall kilometer som leietakere kan kjøre årlig uten å betale en bot. Drivere kan ofte velge grensen som best passer deres kjøring behov. LeaseGuide.com sier at lisenser i Canada typisk sette kjøregodtgjørelse på 24.000 km. Ifølge Car Choice Canada, leiekontrakter ofte satt en straff for overstiger det som godtgjørelse, vanligvis mellom 7 og 15 cent per kilometer.
Overdreven slitasje

Leieavtaler fastsetter at leietakere returnere bilen med ikke mer enn normal slitasje. På slutten av leasingperioden, kan leietakere skylder penger for skader anses som "overdreven", så kontrakter må spesifisere nøyaktig hva "normal" slitasje ser ut, rapporter LeaseGuide.com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89762.html

Previous:
Next:

lease Buyout