Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan forhandle a Car Lease Buyout

Noen mennesker velger å lease bilen sin fordi de ønsker å bytte den inn på slutten for en oppgradering. Men på det tidspunktet leieavtalen utløper, kan du oppleve at det vil spare deg for penger for å holde bilen. I dette tilfellet har du muligheten til å forhandle fram en buyout for leieavtalen. Du kan også være lurt å kjøpe ut din leieavtale dersom det er skade på bilen eller overdreven miles som krever at du betale ekstra avgifter eller en straff, ifølge Edmunds.com. Du trenger
Original leieavtale
Telefon
Vis flere instruksjoner
en

Les over leiekontrakten. Noen selskaper har en klausul som sier at du ikke kan kjøpe ut din leiekontrakt på bestemte tider i løpet av kontraktsperioden, som for eksempel begynnelsen eller slutten, ifølge Lease Guide nettsted.
2

Betrakt tilstanden til bilen din. Når leasing, kan du bli pålagt å betale ekstra for skader på bilen eller hvis du kjørte for mange miles. Hvis du vet at du vil pådra avgifter, kan det være gunstig å kjøpe ut leieavtalen og spare penger. Men ikke la leasingselskapet kjenner dine motiver under forhandlingene eller det kan brukes som brekkstang mot deg.
3

Forskning verdien av bilen ved å besøke Kelly Blue Book nettstedet. Din kontrakt også vil detalj en restverdi på bilen på slutten av leieavtalen. Bestem hva bilen er verdt fra den informasjonen som du finner og finne ut hvor høyt du er villig til å gå for å kjøpe ut din lease. Hvis du begynner forhandlingene med en bestemt grense, vil du ikke bli fristet til å betale mer enn bilen er verdt.
4

Ring leasingselskapet. Du finner dette nummeret på den månedlige betalingen slip. Tillate flere uker med forhandlinger tid, så start i god tid før leieavtalen er grunn til å utløpe. Når du ringer, sier Edmunds.com at du bør velge "lease end alternativer" fra den automatiserte menyen. Fortell personen i den andre enden som du ønsker å snakke med noen som har myndighet til å forhandle leieavtalen.
5

Gi leasingselskapet representant ditt tilbud om å kjøpe ut leaset bil. Begynn med en lav pris for å ha plass til å forhandle. Hvis du ikke får svar med en gang, gi personen nummeret ditt og den beste tiden å nå deg.
6

Vent til leasingselskapet å ringe deg tilbake. På dette punktet, vil selskapet møte tilbudet eller ignorere det. Hvis du blir ignorert, så det kan være en policy mot å forhandle leieavtalen oppkjøp, men du kan kalle en gang og snakke med en annen person. Hvis du mottar en counteroffer, bestemme om du vil akseptere den eller gjøre et annet tilbud. Vurdere å akseptere en rimelig buyout å lease din, slik at du slipper å handle og betale for en annen bil.
7

Skru ned et tilbud fra selskapet som bruker begrepet "oppsigelse" i stedet for " buyout. " En oppsigelse vil medføre en rekke dyre avgifter på toppen av verdien av bilen.
8

Godta buyout hvis du får en pris som er lik eller under hva du betaler for bilen et sted annet. Hvis bilen har en verdi på mindre på Kelley Blue Book nettside enn selskapets tilbud, så kan det være billigere for deg å avslutte leieavtalen og kjøpe en annen bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89761.html

Previous:
Next:

lease Buyout