Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Forhandling Tips i å kjøpe en bil på Lease End

På slutten av bilen lease, må du slå den inn i selskapet som leide den ut til deg, med mindre du har lyst - og penger - for å kjøpe det. For å lykkes ved forhandlingsbordet, må du ha riktig mengde penger og gode kreditt. I tillegg må du ha ferdigheter til å gjøre lønnsforhandlinger prosessen fungerer for deg. Hold Quiet

Ikke la selskapet som du leide bilen kjenner dine intensjoner med en gang. Som Bankrate nettstedet påpeker, la leasing agent kontakte deg nær slutten av semesteret ditt. Hvis du synes over-entusiastisk, han er mindre tilbøyelige til å samarbeide med deg om pris.
Undersøke Lease

Les lease før du forstår det. Kontroller at du undersøke den fine print. Ifølge Bankrate nettstedet, bør du vite nøyaktig pengebeløp du må betale for å kjøpe bilen. Ifølge de fleste leieavtaler, er dette vanligvis restverdien, som er videresalg verdi ved utgangen av leie av kjøretøy, pluss en $ 300 -. $ 900 kjøpsopsjon gebyr
Gjør Forskning

Før du kjøper bilen, er det lurt å undersøke din beslutning. Det er spesielt viktig å finne ut hva Edmunds.com Nettstedet kaller den "sanne Market Value" av bilen. Dette er prisen på bilen faktisk er verdt. Kommer til Kelley Blue Book er også et utmerket sted for å hjelpe deg å ta denne beslutningen. Dersom markedsverdien av prisen er større enn eller lik til bilen, kan bilen være en handel. Dersom den virkelige verdien er lavere enn den gjenværende, derimot, kan du fortsatt være i stand til å forhandle frem en rimelig pris på bilen, som Edmunds nettsted landene. Ifølge Myautoloan nettsted, ville ringe forskjellige forhandlere og spørre dem hva kostnadene ville bli hvis du kjøpte den fra dem være nyttig. Dette vil hjelpe deg å sammenligne priser, kommer til en beslutning basert på de langsiktige fordelene ved et slikt kjøp.
Kontakt rett person

I forhandlingsprosessen, sørge for at den personen du arbeider faktisk har myndighet til å foreta prisjusteringer, som Edmunds nettstedet påpeker. Ideelt se etter en agent som har spesialisert seg på leasing oppkjøp. Snakk med den høyest rangerte personen i den avdelingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89760.html

Previous:
Next:

lease Buyout