Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan forhandle på End of Your Car Lease

Slutten av bilen lease kan bare være det perfekte tidspunktet å lande en avtale. Kjøpe bil kan være en løsning hvis du har overskredet lease kjørelengde tildeling eller hvis bilen har overdreven slitasje og du ønsker å unngå avgifter. Dessuten kan leasingselskapet være ivrig etter å selge bilen for å unngå å ta et tap på å selge den brukt eller engros. Selskapets iver kunne hjelpe deg med å spare penger. Du må forhandle med leasingselskapet å få best mulig avtale for din bil. Instruksjoner
en

Finn den gjenværende prisen på bilen din og kjøp-alternativet pris i leiekontrakten. Den gjenværende prisen er hva selskapet mener er verdien av bilen på slutten av leieavtalen. Denne prisen er utgangspunktet prisen for å selge bilen til deg på slutten av leieavtalen. Kjøpet-alternativet prisen er tilleggsgebyret for deg velger å kjøpe bilen når leieavtalen avsluttes.
2

Forskning markedsverdien av bilen din bruker auto prissetting guider som Kelley Blue Book eller Edmunds (se Ressurser). Sammenligne markedsverdien til restverdi for å finne ut hvor rettferdig den gjenværende prisen er for bilen. Legg merke til at i henhold til Bankrate, er den gjenværende prisen på leide biler nesten alltid høyere enn markedsverdien for bilen. Kunnskap om bilens faktiske verdi vil hjelpe deg under forhandlingene, og vil hjelpe deg å komme opp med et tak prisen du er villig til å betale.
3

Shop rundt for auto lån hvis du har tenkt å finansiere bilen i stedet for å betale den av i en enkelt betaling. Få noen låne sitater, men ikke spør din nåværende leasingselskapet for et tilbud hvis det ikke finansiering. Du vil bruke informasjonen du har samlet om lån som en forhandling verktøy.
4

Vent til en samtale. Din leasingselskapet vil ringe deg i forkant av leieavtalen utløp for å spørre om du har tenkt å slå i bilen eller kjøpe den. Selv om du kan ta det første skrittet og ringe leasingselskapet å begynne forhandlinger, foreslår Bankrate venter selskapet å ringe deg, slik at du har overtaket.
5

Gjør et tilbud. La selskapet vet du er villig til å gå bort fra bilen, særlig hvis det er et stort gap mellom den gjenværende pris og bilen verdi. Noen finansinstitusjoner nekter å forhandle gjenværende prisene som regel, så et tilbud for mindre enn det kan være automatisk avvist, men det skader aldri å prøve. Dersom selskapet mot tilbyr, kan du gjøre det samme. Gjenta prosessen til du får en pris du liker.
6

Be om et kjøp-alternativet avgift fraskrivelse eller reduksjon. Ifølge Bankrate, er denne avgiften det mest omsettelige del av en leieavtale end buyout, så bruk din vilje til å gå bort fra bilen som incitament for selskapet å frafalle denne avgiften for deg.
7

Forhandle et gunstig lån sikt dersom finansiering. Bevæpnet med informasjon fra andre långivere, avsløre din beste tilbudet og be selskapet om å slå den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89758.html

Previous:
Next:

lease Buyout