Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan lease en bil i 12 måneder

En leieavtale for en ny bil vanligvis starter ved 24 måneder, men det betyr ikke at du er ute av flaks hvis du bare ønsker å lease en bil i 12 måneder. Nøkkelen til å gjøre dette på er å se etter en "lease overføring." Dette betyr at du må finne noen som ønsker å komme ut av leiekontrakt hans. Du vil fortsatt trenger godkjennelse fra selskapet som innehar leieavtalen, som betyr at du må være kredittverdig. En leieavtale overføring selskapet vil hjelpe deg med overføringen. Instruksjoner
en

Søk etter biler som har 12 måneder igjen av leieavtalen. Bruk en leieavtale transfer nettsted, for eksempel Swapalease.com eller LeaseTrader.com. Med disse nettstedene, kan du sette kriterier for å lete etter bilen, som for eksempel leieperioden, merke og modell av bilen, og plasseringen av bilen. Finne en bil som passer dine behov.
2

Bevis at du er kredittverdig. Nettstedet vil ha en søknadsprosedyre som inkluderer å sende inn dine økonomiske data. Du må kanskje betale en avgift for å registrere seg. Selskapet vil da se på kreditt rapporten og avgjøre om du er kvalifisert til å ta over bilens leieavtalen.
3

Forhandle detaljene i leieavtalen handel med selgeren. For eksempel kan leasingselskapet kreve et gebyr for å overføre leieavtalen, og du bør finne ut hvem som er ansvarlig for å betale denne avgiften - du eller selgeren. Du kan også være lurt å finne ut hvem som er ansvarlig for kostnadene for frakt av bil om nødvendig.
4

Signer lease papirarbeid. Leieavtalen overføring selskapet vil gi deg papirer som sier at du tar over leieavtalen. Les vilkårene nøye før du godtar dem.
5

Plukk opp bilen. Hvis du har valgt en bil basert på dens nærhet til deg, kan du være i stand til å bare gå til eierens hus å overføre bilen. Hvis ikke, kan eieren trenger å sende bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89757.html

Previous:
Next:

lease Buyout