Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan komme ut av en ny bil Contract

Du har et par alternativer når det gjelder å få ut av en ny bil kontrakt. Når den nye bilen lukten slites av, og virkeligheten setter inn, kan du innse at den nye bilen du nettopp har kjøpt ikke er rimelig eller praktisk for din livsstil. Du har mest sannsynlig signert en kontrakt da du kjøpte bilen. Denne kontrakten omfatter vanligvis en økonomiplan og gjøre månedlige innbetalinger for bilen. Instruksjoner
en

Besøk forhandleren der du kjøpte ny bil, og spør om du kan returnere den. Forstå at mens noen forhandlere vil ta tilbake bilen, vil du mest sannsynlig fortsatt være ansvarlig for å gjøre betalinger. Tidlig retur straffer kan også søke.
2

Spør forhandleren hvis du kan gi avkall på å betale på den første bilen hvis du kjøper en ny fra dem. De kan være villig til å ta dette valget, særlig hvis den nye bilen du velger er dyrere. I dette tilfellet kan det være straff for å komme ut av kontrakten, men du trenger ikke å foreta innbetalinger på to biler.
3

Be om at den nye bilen være repossessed av finansiere selskapet eller utlåner som lånte deg penger til å kjøpe bilen. Dette alternativet bør bare gjennomføres i ekstreme situasjoner. Du har mest sannsynlig ikke vil bli belastet noen avgifter og trenger ikke å gjøre noen flere betalinger, men det kan føre til alvorlig skade på kreditt score og ha en negativ effekt på dine muligheter for å låne penger i fremtiden.

4

Selg bilen. Hvis forhandleren ikke vil la deg ut av kontrakten eller de andre alternativene synes unappealing eller ikke er rimelig, kan du alltids selge bilen til en tredjepart. På hvilket tidspunkt, vil de overta gjøre betalinger. Siden bilen er ny og har mange utbetalinger, kan du ikke få en masse penger eller noen penger opp foran, men du vil være i stand til å komme seg ut av kontrakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89756.html

Previous:
Next:

lease Buyout