Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Kan du forhandle restbeløpet av en Leide BMW Car?

Den gjenværende mengde av et leaset BMW bil er ikke omsettelige. Den gjenværende verdien ble fastsatt på det tidspunktet du signerte leieavtalen basert på anslått videresalg verdien av bilen på leieavtalen slutten. Betydning

Den gjenværende verdien av leide BMW ble beregnet når du forhandlet leieavtalen. Restverdien er uttrykt som en prosentandel av MSRP. For eksempel, hvis din BMW med en veiledende pris på $ 43000 har en 52% restverdi, er restbeløpet angitt på kontrakten $ 22360. Restbeløpet er ikke forhandles på enten begynnelsen eller slutten av leieavtalen.
Identification

Federal avsløring lover krever at alle leiekontraktene å oppgi restbeløpet av en leide bilen.
Fordeler

vite restbeløpet på tidspunktet for leieavtalen signering gjør det enkelt å avgjøre om du ønsker å holde leide bilen før begrepet er over.
Warning

Ikke bli opprørt med en bilforhandler for ikke å forhandle restbeløpet. Hvis du ennå ikke har signert en leieavtale, husk at restverdien er basert på lengden på leieavtalen og kjørelengde du vil bruke over begrepet.
Expert Insight
< p> Høy rester skape lave månedlige leiebetalinger og lave rester skape høyere månedlige utbetalinger. Hvis en restverdi synes høy, betyr det ikke at du bør unngå å kjøpe ut din lease. Leide BMWs gir fleksibilitet, som du kan velge å returnere bilen til forhandleren eller refinansiere restverdi ved utløpet av leieavtalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89754.html

Previous:
Next:

lease Buyout