Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hva er en ABS bremser ?

En anti -lock bremser ( ABS) er en type bil brems som er designet for å ikke låse opp i akutte stoppe situasjoner . Opprinnelig tilbudt bare på luksus og høy ytelse biler , er ABS-bremser blir standard utstyr på mange nye biler og lastebiler . Identifikasjon

ABS systemene fungerer ved å overvåke frekvensen at hjulene er å snu . Når systemet oppdager ett hjul som bremser raskere enn de andre hjulene eller bremser i en bestemt mengde som indikerer at de er i ferd med å låse opp , reduserer ABS -systemet bremsetrykket til at hjulet .

Fordeler

Når hjulene låse opp , begynner de å gli. Mens hjulet glir den beveger seg raskere enn et hjul som blir bremset og samtidig opprettholde trekkraft. ABS bremsesystemer holde bremsene låser opp ved å redusere trykket til hjul som er i ferd med å låse. På en bil uten ABS, må en driver manuelt bruke nødvendig press for å ikke låse opp hjulene .
Hjelp ABS Bremser

Når en krisesituasjon oppstår , mange sjåfører naturlig stomp bremsene og låse opp hjulene , men dette vil ikke skje med ABS-bremser . I stedet kan en driver rett og slett trykke ned pedalen og ABS -systemet vil arbeide for å sikre at hjulene ikke låses.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80109.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars