Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan lage den beste Cash Car Deal

Kjøpe en bil betyr å kommunisere med selgere hvis du ønsker å få en god avtale og fullføre masse papirarbeid for salg. Hvis du betaler kontant for en bil så er det noen skritt å ta som vil sikre at du får best mulig avtale. Likeledes selge et kjøretøy bringer på sine egne utfordringer, og det er teknikker som du kan bruke for å få mest mulig penger ut av bilen. Instruksjoner
Kjøpe en bil
en

Angi et budsjett på hvor mye penger du er villig til å bruke på en bil avtale. Denne nye bilen budsjettet vil være viktig når forhandle med selgere på bilforretninger.
2

Bestem på bilen som du ønsker å kjøpe. Besøk flere forhandlere før du har funnet en i prisklasse av bilen budsjett som du angir.
3

Beregn et kontant bud på bilen som du ønsker å kjøpe. En god tommelfingerregel er å beregne et tilbud som er fem prosent over forhandleren faktiske kostnaden av bilen, ikke MSRP (produsentens veiledende pris). Giverens faktiske kostnaden er bilens faktura pris minus eventuelle fabrikken rabatter og insentiver det mottatt. Gratis verktøy fra InvoiceDealers.com og Edmunds.com tilby gratis informasjon om ny bil faktura pris og fabrikk-til-forhandler rabatter og insentiver.
4

Forhandle med selger eller salgssjef og tilby kontant avtale at du har beregnet. Hvis de counteroffer, vurdere tilbudet og avgjøre om det er for høy. Aldri fortell salg person som du betaler kontant, som han skal prøve å heve prislappen på bilen fordi han ikke vil være i stand til å gjøre noen back-end salg eller provisjoner fra finansiering avtaler.

Selge en bil
5

List bilen for salg i aviser og rubrikkannonser. Lag en fengende overskrift og full beskrivelse av bilen sammen med noen bilder hvis tillatt. Inkluderer prisen på bilen i annonsen, men sette en pris som er 5 prosent til 10 prosent over det faktiske beløpet du ønsker å motta bare i tilfelle noen kjøpere prute på prisen.
6

Svar samtaler fra interesserte kjøpere. I stedet for å la hver person å besøke bilen individuelt, fortelle alle interesserte kjøpere som du vil være tilgjengelig for å vise bilen på et bestemt tidspunkt til en bestemt tid. Ikke nevn at andre kjøpere vil også være der på den tiden.
7

Vis den bilen på den spesifikke datoen du satt og la alle som er interessert i å prøvekjøre bilen. Underholde tilbud fra interesserte kjøpere. Hvis bilen er i utmerket stand så du kan ha interesserte kjøpere budgivning mot seg selv ender i det beste cash deal for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78422.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende