Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Front End Alignment Vs. 4 Wheel Alignment

The uavhengig fjæring på alle biler har justerbare innstillinger for å holde forhjulene justert for optimal håndtering og minimal dekkslitasje. Turen og kjøreegenskapene kan bli påvirket negativt på biler med out-of-line forstilling, samt de som utviser ujevn dekkslitasje. Før den til 1980, besto de fleste suspensjon justering jobber for å kontrollere og justere forhjulene. Pr. 2012 fleste biler har uavhengig bakhjulsoppheng som kan være justerbar, men de fleste lastebiler fortsatt bruke en solid bakakselen som ikke er justerbar. Sørg for at bilen er å få riktig justering, og at du ikke betaler for tjenester som du ikke trenger. Suspensjon Angles

Uavhengig hjuloppheng er avhengig av visse vinkler og geometri for å holde en gyllen middelvei mellom god håndtering og minimal dekkslitasje. Camber er vinkelen dekkene skrå når du ser på bilen fra forsiden eller baksiden. Slitte kuleledd kan føre til at camber vinkelen å endre, skape overdreven slitasje på kantene av dekkene. Camber er tenkt linje gjennom fronten og bunn pivot poeng av styringsgruppen leddene. Camber kan også endres ved slitte kuleledd og kan påvirke håndteringen. Tå er vinkelen der dekkene peker rett fram. Slitte eller bøyd tie stenger kan føre til overdreven toe-in eller toe-out. Alle disse vinklene bør sjekkes under en justering for å sikre at kjøretøyet håndterer skikkelig med minst mulig slitasje på dekkene.
Front End Alignment

forhjulet justering er den mest grunnleggende av front-end-tjenester og er vanligvis den minst kostbare. Bare vinkler på forhjulene er sjekket og justeres etter behov. Justeringen av forhjulene med bakhjulene på bilen er ikke tatt hensyn til under en front-end justering. For et kjøretøy som har en solid bakakselen som ikke har vært i en ulykke, kan denne type tjeneste være alt som trengs.
Thrust Alignment

Hvis et kjøretøy som har en solid bakakselen har vært i en ulykke, kan rammen eller samordnet organ har vært bøyd eller vridd, slik at bakhjulene til å spore ut av takt med forhjulene - også kalt hund-sporing eller hund -walking. En enkel front-end justering vil ikke oppdage denne tilstanden. En thrust justering ikke bare kontrollerer justering av forhjulene, men også sørger for at forhjulene er i tråd med bakhjulene. En thrust justering er som regel litt dyrere enn en front-end justering.
Fire-Hjulinnstilling

En fire-hjulet justering er veien å gå hvis du har et kjøretøy som har justerbar fjæring foran og bak. Dette er vanligvis den dyreste justering tjenesten, fordi det omfatter kontroll og justering av front end, sjekke thrust innretting med bakhjulene og kontrollere og justere bakhjulsopphenget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76257.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear