Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Tire Rotasjon Vs. Wheel Alignment

Dekkrotasjon og hjulet justering er begge viktige deler av vedlikehold av bilen. Selv om både rutiner knyttet til hjul og dekk, de tjener helt andre formål. Verken bør betraktes som en erstatning for den andre. Komme dine dekk roteres og hjul justert ved behov sørger for at bilen din vil håndtere riktig og bevare levetiden på dekkene. Tire Rotasjon

Når du kjører bilen, er slitasje plassert på hvert dekk på en litt annen måte. Dette har å gjøre med de forskjellige måtene biler satt mer press på noen hjul enn andre basert på hvilken type kjøretøy eller hvordan den brukes. Roter dekkene regelmessig for å sikre at alle fire dekkene slites ut med et lignende mønster. Dette fungerer fordi rotasjon fagene hvert dekk til alle mulige posisjoner av stress.
Hjulinnstilling

Hjulinnstilling er utført for å hjulene i sine nåværende posisjoner på bilen. Vinkelen ved hvilken hjulet sitter justeres under prosedyren. Tre hovedtyper av vinklene er korrigert i løpet av denne prosedyren: camber, caster og toe. Camber refererer til vinkelen av dekket som enten bøyer seg innover mot bilen eller bort fra den. Ricinusolje er vinkelen på hvilken hjulene dreietapp ved dreiing. Toe refererer til vinkelen på forsiden av dekket som det er relatert til baksiden.
Dekkslitasje
p Det er viktig at du gjør alt du kan for å gjøre dekkene slites jevnt. Et dekk som slites i en ujevn måte kan føre til at bilen til å trekke, føre til for tidlig dekk svikt eller kan sette opp vibrasjoner når du kjører. Dekk rotasjon er svært viktig for å forebygge dekkslitasje
Timing

Hjulinnstilling er ikke noe som må utføres regelmessig, men krever jevnlig ettersyn -. Vanligvis en gang per år. Regelmessig treffer jettegryter er bare én årsak for bilens innretting går ut av spesifikasjonen, som de kan forårsake mild forvrengning til vinkler på hjulene med hvert slag. Rotasjon må gjøres regelmessig. Produsentens forslag varierer, men generelt et dekk rotasjon bør utføres rundt hver 6000 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76256.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear