Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Symptomene på Ubalanserte dekk

Dekk må være i balanse for å fungere ordentlig. Dette er grunnen til at hjulene er plassert på en maskin og balanserende vekter tilsatt til felgen før et dekk montert på et kjøretøy. Dette sikrer at alt er i balanse. Out-of-balanse hjul gjør for en ubehagelig kjøreopplevelse på en rekke måter. Vibrasjon

Vibrasjon er skiltet oftest lagt merke til når et kjøretøy har ubalansert dekk. Når balansen blir forstyrret, vil en vibrasjon begynne å reise gjennom chassis av bilen og inn i kabinen. Omfanget av denne vibrasjonen er avhengig av i hvilken grad den balansen blir forstyrret, veiforholdene og bilens hastighet. Det kan være alt fra en liten nynne til en shake så betydelig at det gjør ridning i bilen ekstremt ubehagelig.
Styring og Seat Vibrasjon

type vibrasjon du opplever gir informasjon om hvilket dekk som er ute av balanse. Hvis forhjulene ikke er balansert riktig, vil det meste av vibrasjon og bevegelse bli følt i hendene på rattet. Når bakhjulene er ute av balanse, du vanligvis føler deg mest av risting i setene.
Overdreven slitasje

Når dekkene er ikke balansert, hjulet spinner legger større vekt på bestemte deler av dekket. Dette ujevn bevegelse er hva som forårsaker vibrasjon. Det fører også det området av dekket for å slites ut raskere. Sammensatte problemet er at de slitte deler av dekket blir svakere over tid likevel ta den vanskeligste pounding. Ubalanserte dekk med ujevn slitasje er på et høyere risiko for å gå flat.
Økt drivstofforbruk
p Hvis drivstofføkonomi av kjøretøyet plutselig synker, kan det være grunn til dekkene være ute av balanse. Omfanget av reduksjonen er avhengig av alvorlighetsgraden av balansen problem. Hvis du kjører bilen i høy hastighet, vil du merke en større reduksjon i drivstofføkonomi enn om bilen drives stort sett ved lavere hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76253.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear