Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan å rette en Bent Motorsykkel Tube

Hvis du noen gang har vært i en motorsykkelulykke, er det sannsynligvis tok en toll på motorsykkelens metallramme. De fleste motorsykkel rammer er bygget av metall rør laget av rør stål eller metall legering. Den dårlige nyheten er at motorsykkelen rammen vil bøye etter en alvorlig ulykke. Mens motorsykkelen ramme kan virke bøyd utover reparasjon, kan du rette rammen selv uten mye motorsykkel reparasjon erfaring. Du trenger
3/4-inch tykke kryssfiner
Pipe parentes
skrutrekker kit
Stålrør
baufil
Carpenter nivå
Mallet
Show Flere Instruksjoner
en

Legg ut en 4 meter med 8 fot ark av kryssfiner som er minst 3/4-inches tykk og en jevn overflate. Lå motorsykkelen rammen på finerplate med den bøyde delen av rammen på toppen av veden.
2

Fest flere rørfestene til den delen av rammen tubing hvor rammen er bøyd. Trykk rammen mot kryssfiner så den flate siden av hvert rør braketten sitter flatt mot kryssfiner. Fest hvert rør braketten til kryssfiner med to treskruer. Det er to skruer i hver brakett for å imøtekomme dette.
3

Mål bøyde delen av rammen. Kjøp en en 1/4-tommers stålrør. Måle en lengde av stålrør til lengden av den bøyde delen av motorsykkel rammen. Marker lengden på stålrør med en permanent markør. Kutt stålrør på langs med en baufil.
4

Sett på et par arbeidshansker og vernebriller. Plasser måles og kutte stålrør direkte på toppen av bøyen på motorsykkelen rammen. Hold røret fast på rammen med den ene hånden og med den andre hånden streik stålrør med en stål-ledet klubbe.
5

Sjekk rammens straightness tidvis som du banke den med klubbe. Gjør dette ved å plassere et vater på den bøyde delen av rammen. Hvis luften boble er i sentrum av nivåets meter, er rammen rett.
6

Skru røret parentes fra kryssfiner og fjerne rørfestene fra motorsykkelen rammen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76248.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear