Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan lese the Year et dekk ble bygget

Ved kjøp av nye eller brukte dekk, alder saker. I brukte dekk, teller alder litt mer enn i nye, som det tidligere har vært på veien og blitt utsatt for regn, varme og andre klimatiske hendelser. Nye dekk, på den annen side ha satt på en hylle siden deres fremstilling dato og kan ha utviklet flate flekker eller vært gjenstand for industriell rengjøring kjemikalier. Du kan enkelt finne ut det nøyaktige året i form av et tall stemplet på dekkets sidevegg. Instruksjoner
en

Look rundt den ytre sideveggen av dekket og finne "DOT" stemplet på dekket - dette er Department of Transportation nummer. Den fulle DOT nummer har 10 til 12 tegn. Hvis du ser bare fire tegn, se på motsatt sidevegg for hele DOT nummer.
2

Les de siste fire tegnene på DOT nummer. Hvis det er fire tall, har dekket en produksjon av år 2000 eller senere. Hvis dekket har en bokstav og tre tall, har dekket en produksjon året før 2000.
3

Beregn året av produksjonen på et dekk produsert i 2000 eller senere ved å se på to siste sifrene: Disse tilsvarer de to siste sifrene i årstallet. For eksempel ble en DOT nummer med de to siste sifrene "07" produsert i 2007.

På et dekk produsert før 2000, tilsvarer det siste nummeret til det siste nummeret i tiåret når produsenten bygget dekket . For eksempel, en DOT nummer med siste siffer "8" sannsynlig hadde en produksjon i år 1998. Noen dekk produsert på 1990-tallet har en trekant ved siden av DOT nummeret, men mange vet ikke, så bruk din beste skjønn for å beregne tiåret når produsenten produsert den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76243.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear