Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Reset dekktrykket indikator på en 2007 Chevy Impala

Enhver passasjer kjøretøy produsert etter september 2007 krever en fabrikkmontert dekk press overvåking ved lov. Det ble imidlertid tok noen bilprodusentene som tilbys denne sikkerhetsfunksjonen som et alternativ før loven effekt. 2007 Impala gikk et skritt videre og inkludert TPMS standard. Impala brukt en direkte TPMS, i motsetning til den indirekte system, slik at det hadde en sensor på innsiden av dekket som leser dekkets trykk og belyst et dekktrykk lys på instrumentpanelet når et dekk tapt betydelig press. Dette systemet var også stillingen-sensitive, så hvis du flyttet felgene eller annen grunn, ville du da ha for å utføre en relearn prosedyre på TPMS. Enten nullstille lyset eller omskolering posisjoneringen, er prosessen enkel og krever grunnleggende mekaniske kunnskaper. Du trenger
Tire manometer
Trykkluft kilde med lufttrykk chuck
Liten flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Tilbakestille dekktrykket Lett

1.

La bilen for å kjøle seg ned i tre timer, hvis nylig drevet, så dekkene kan kjøle
2

Skru av caps fra slutten av alle fire ventilspindlene -. det gummiventil stikker fra hver kant. Sett disse caps i et sikkert område, slik at du ikke mister dem
3

Trykk slutten av et dekk trykkmåler fast på enden av ventilstammen -. Messing delen - - og lese trykkmåling på måleren. Sammenlign dette lesning for riktig dekktrykk for 2007 Impala, som er 30 psi foran og bak. Noen dekk lavere enn det anbefalte trykket med mer enn 2 psi må justeres.
4

Trekk Impala ved siden av en luftslange koblet til en komprimert luft kilde med et dekk inflasjon chuck knyttet til den. Hvis du trenger å kjøre til en komprimert luft kilde, prøve å finne et område ikke mer enn en kilometer unna, som noe mer enn en kilometer kan varme opp dekkene og øke dekktrykket.
5

Trykk dekkfylle chuck på enden av ventilspindelen fast for å starte strømmen av luft inn i dekket. For å anslå hvor lenge å legge luft til dekk, er det trygt å anta at dekktrykket øker en psi per hver 3 til 5 sekunder du legger luft.
6

Trekk lufttrykk chuck fra ventilen stammen når den estimerte mengden av inflasjon er omme. Kontroller og juster dekktrykket ved å følge trinn 2 og 4.
7

Gjenta trinn 3, 5 og 6 på de gjenværende dekk som krever luft.
8

Stram ventilen stammen caps på ventilen stammer.
9

Drive Impala og observere som TPMS avslørende lys på dashbordet slukker nesten umiddelbart.
Matching Tire Posisjoner

10

Park Impala i nærheten av en komprimert luft kilde med en luftslange og lufttrykk chuck. Fjern ventilen stammen caps av alle fire dekkene.
11

Sett på parkeringsbremsen og slå av Impala tenningen til "Run"-stilling. Ikke start bilen.
12

Trykk og slipp "Info"-knappen på førersiden informasjonssenter til "Lær Tire Posisjoner" vises på DIC displayet. Trykk og slipp "Set /Reset" knappen på DIC og lytte etter hornet å pipe to ganger, indikerer systemet i mager modus -. "Tire Learning aktiv" vises på DIC, samt
13

Trykk på metall-knappen inne i toppen av ventilstammen, på venstre forhjul, med en liten flat skrutrekker for å redusere dekktrykket til du hører horn kvitre - ca 5 til 30 sekunder. Den kvitre indikerer Impala har lært at dekkets posisjon
14

Gjenta trinn 4 på de resterende tre dekk i følgende rekkefølge:.. Høyre front, høyre bak og venstre bak

15

Vri tenningen til "Off" posisjon og sette dekktrykk på alle fire dekkene til 30 psi følgende trinn 3, 5 og 6 i avsnittet "Tilbakestille Tire Pressure Light" på hvert dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76242.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear