Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Kan du Regroove BFGoodrich Alle terreng?

Mønsterskjæring et dekk innebærer å kutte de slitebaner dypere inn i dekket. Du må ha nok trå mellom bunnen av sporet og foringer av dekket for å utføre denne prosessen. Den BFGoodrich all-terrain dekk brukes på lastebiler eller SUVer, og det har tråkker nok til å bli rilling hvis dekket ikke er slitt ned til sine innvendige gjenger. Formål

Formålet med mønsterskjæring en BFGoodrich all-terrain dekk er å forlenge dekket. Det er en kostnadseffektiv måte å ha gode dekk uten å måtte betale for nye. Ifølge dekk spilleautomaten utstyrsprodusenten Van Alstine, vil mønsterskjæring også tillate deg å spare drivstoff fordi en rilling dekk har mindre rullemotstand, noe som begrenser friksjon opprettet mellom dekket og veibanen. Dekkets levetid effektivitet er også økt ved at dekket for å få flere miles enn opprinnelig anslått.
Grooving Tools

Du trenger ikke mye verktøy for å regroove et dekk , men du trenger en spesialitet verktøy for oppgaven. Den håndholdte makt spilleautomaten verktøyet ser ut som en limpistol som kan kobles til en hvilken som helst 110 volt uttak. Den spilleautomaten verktøyet er justerbar og kan kutte trådene i dekket til innenfor 1/32 av en tomme. Verktøyene holder en "V" eller "U" formet skjæreblad på spissen. En frittstående groover er en mønsterskjæring verktøy som brukes i et industrielt miljø som kan kutte flere spor på en gang. Det er et godt verktøy å bruke for mønsterskjæring en større lastebil dekk, slik som BFGoodrich all-terrain dekk, men det er ikke bærbar og er et kostbart alternativ til den håndholdte enheten.
målere

Du trenger et dekk slitebanen måler for å måle dybden på hvert kutt. Måleren er lik en trykkluftmåler brukes til å sjekke dekktrykket, men med en annen slutt. Når du setter tuppen av måleren inn i slitebanen av dekket, det skyver en linjal ut av den andre enden. Herskeren måler opp til en tomme av dybde på 1/32-inch trinn. Etter at hver passering med en groovy verktøyet, må du sjekke dybden av slitebanen for å sikre at du ikke kutte for dypt.
Tips

Ett element du vil trenge å konsentrere seg om når mønsterskjæring et dekk er å kutte små deler av dekket på en gang, med mindre du bruker en industriell spilleautomaten verktøyet. Som du lage et pass med håndholdt grooving verktøy, trekker cut gummi vekk fra spissen av bladet slik at det ikke kiler den enden av verktøyet. Skjær gjennom slitebanen eller en renne i den motsatte retning av det gamle mønster, men ikke å bruke de gamle sporene for å skjære dypere inn i dekket. Dette fortsatt regrooves dekket og gir deg mer avstand mellom bunnen av sporet og de indre gjengene på dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76240.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear