Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Tegn og symptomer på en sklei Radial Tire Belt

Sikre og pålitelige dekk på bilen din gi deg stabilitet på veien og evnen til å endre retning. Hvis det er et problem med dekkene dine, kan kjøre bilen bli farlig og sette deg i fare for en ulykke. Radialdekk består av belter av gummi materiale, noen ganger forsterket med bånd av stål. Disse båndene kan skli og føre til problemer med kjøringen. Styring

En av de primære funksjonene til dekkene er å hjelpe deg å styre bilen. Beltene av dekket, spesielt de på utsiden av dekket, gi stabilitet for bilen og la den slå som du instruere gjennom rattet. Når beltene på dekket begynner å skli, spesielt de på ytterkantene, kan du finne din bil er vanskeligere å styre. Kjøretøyet kan vedta en tendens til å trekke den ene eller den andre mens rattet forblir rett. Dette kan etterligne symptomene på en forskjøvet front-end.
Vibrasjon
p Hvis beltene i dekkene begynner å slure, kan hjulene bli kastet ut av balanse. Når dekkene er montert på et kjøretøy, er de ofte balansert ved hjelp av vekter av metall for å sikre at de ruller uten vibrerende eller slingring. Til tross for plassering av disse vektene, kan et dekk som har slipping belter begynne å vibrere. Mens denne vibrasjonen ikke har en innvirkning på din evne til å kjøre bilen din, kan du vanligvis føle vibrasjon gjennom rattet. Dette skiltet er mest betydningsfulle ved lave hastigheter 5-30 miles i timen og høyere hastigheter fra 50 til 70 miles i timen.
Sidewall Inspection

belter i et radialdekk strekker seg på tvers av hele dekket fra den ene siden til den andre. Et av formålene med slike belter er å øke styrken av sideveggen. Når beltene begynner å skli og trekke fra hverandre, svekker sideveggen. Dette kan føre til sideveggene til å sprekke og synlig separat. Du kan også legge merke buler i siden av dekket der det har mer problemer med å holde sin form. Større tårer kan også forekomme i sideveggen.
Bane Inspection

I tillegg til å sjekke sideveggene på dekkene dine, bør du ofte inspisere trinnene for å identifisere et potensielt problem . Sjekk lufttrykket etter tegn på sprekker eller separasjon i trinnene. Se etter tegn på stål trådene viser gjennom hvis du har stål-håndheves radial dekk. Overvåke mønster for ujevn slitasje. Hvis et belte slips, vil det skape en merkelig form til dekk som resulterer i ujevn slitasje basert på plasseringen av den løse beltet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76239.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear